Erotické masáže Praha

Donna – Chilli Salon

Předem varuji před pozitivní recenzí. Slečna mi totiž neskutečně sedla jak osobnostně tak fyzicky (jsem dolňák).

Objednání přes chat a následně SMS proběhlo hladce. Otevřela mi neskutečně sympatická mladá slečna v županu, potvrdili jsme si masáž, potykali si a zamířili za příjemné konverzace na pokoj.

Následovalo svlečení a směr sprcha, kde jsme se vzájemně namydlili a já měl příležitost důkladně prozkoumat pevný zadeček a krásné jedničky. Následovalo jemné masírování a hlazení z mé strany, které si Donna velice užívala. Sprcha byla jinak dost účelová (žádnou hot sprchu jsem ještě nezažil takže nemůžu porovnat).

Část na břiše by se dala popsat jako hlazení s občasným přitlačením na správných místech. Donna je taky dolňák a náležitě si užívá dotyků mezi půlky a dráždění hráze, což jsem jinde nezažil a za to velký palec nahoru.

B2b část byla dost intimní. Nebyla to žádná akrobacie ale naopak solidní GFE přístup.

Po otočce se opakovalo víceméně to samé co na břiše s tím, že Donna postupně prohlubovala erotično.

No a pak jsem málem dostal záchvat. Hodně dlouho jsem hledal masérku, která bude umět správně oddalovat orgasmus a konečně jsem se dočkal. Techniku má fakt vymakanou – žádný honění ale umění. Dvakrát mě přivedla skoro na vrchol a pak zase povolila až se mi chtělo začít modlit. Během toho jí došlo, že bych chtěl lepší výhled na její království. Natočila se ke mě a pánové.. chtělo se mi tam vrazit čumák a už nevylézt. Úplný nebe na zemi. Dotknout se jí mezi nohama jsem nezkoušel (celkově jsem z ní měl pocit, že by to nebylo ok).

Takhle se mnou lomcovala asi 20 min po kterých přišel obrovský výstřik. Pro vzpamatování následoval příjemný aftercare a sprcha.

Při odchodu jsme se museli vyhnout s jiným klientem takže jsme chvíli čekali na pokoji. Pak placení, pusa na tvář a odchod.

Shrnutím: Donna je velice sympatická mladá slečna, která mě dostala svou svěží krásou a dokonale hladkým tělem, naprosto perfektním pro dolňáky. Tetování jsem si nevšiml a má piercing v pupíku.

Jediné negativum byl šíleně rachotící zvonek při vstupu a absence více zrcadel v pokoji (bylo tam pouze jedno).

Body to body – 90 min za 3000,-

https://www.tapky.info/?4652,donna-chilli-salon-722-068-519-722068519

donna_03.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx