Priváty v Praze

Erin – Erin Praha privatek

Tentokrát to výjimečně bude z privátu, ačkoliv jsem z 99% „masážník“.

Na Erin mě lákaly dle fotek zdálo se dobře udělané silikony, takže mě neodradily ani četné negativní recenze.

Domluva v pohodě přes sms. Bohužel měla volnou pouze půlhodinu, což se za 1500,- fakt nevyplatí, když hodina stojí jen o 500,- víc, ale už jsem ji chtěl vyzkoušet, takže jsem (nerad) souhlasil. Nevím, zda je to její standardní politika, říkala, že má předtím 2-hod. rezervaci do cca 15:15 a v 16h že ekončí – mohla to být pravda (že je tam jen do čtyř souhlasí).

Na míste celkem big překvapení, střídá si totiž prostory s top masérkou Barbarou, minimálně některé dny, takže pro mě staré známé místo 🙂 Pro neznalé to znamená spoustu schodů + sklepní apartmán se sprchovým koutem naprosti posteli, vše v jedné mísností.

Co do vzhledu jsem teda čekal nějaký mizerný obličej, dle různých recenzí, ale je to OK, žádná bída, jak zde někteří avizovali. Hezké blond vlasy, nepříliš namalovaná, celkově příjemná hezká holka odvedle. Postava i silikony výborné, i když by klidně snesla o 1-2 čísla větší, výšku na to má a ten kontrast mezi štíhlým pasem a mega kozama by byl top class. Tvar ideální umělý = pevně stojící mírně nahoru s nepřirozeně kulatým, absolutně pravidelným tvarem, tak, jak to mám rád (tzn. když umělý, tak pořádně).

Žádné vnucování extras se nekonalo, jen jednou se zeptala a odmítnutí bez dalšího akceptovala. Společná sprcha na začátku by šla, jak se nakonec ukázalo, nepřesně jsme se domluvili (nabídla jí až na konci, kdy už jsem chtěl sám zase já).

Mazlení má ráda až „po“ a akci neodkládá řečma, takže šla hned na věc. Kouří dobře i přes gumu (moc to na mě obvykle nefunguje) a kupodivu ani sex nešidí, nastavuje se, sama se nabodává co nejvíc, má to ráda tvrdě (i sama řekla) a neumím si moc představit situaci, kdy by řekla ať ubereš. Mokrá luxusně od začátku, takže gel aplikovala úplně zbytečně, asi prevence. Lízání v ceně (voňavá a hezky reagující), vůbec žádný problém s prstěním (i tvrdě a rychle), za kozy se nechá držet dost pevně, žádný výmluvy na citlivost atd. Zvukový projev mírně hlasitější, ale nic přehnaného. Asi jako z měkčího porna, hezky se to poslouchá, hraje to dobře. V průběhu byla tak mokrá, že při troše snahy by možná zvládla i squirt (mokrý orgasmus). Lehce jsem to nadhodil a tvářila se potěšeně, tak třeba příště, tentokrát jsem na to byl moc k.o. z práce, horka, nevyspání atd. a neměl jsem chuť na to plýtvat časem při pouhé půlhodině. Střik na kozy a sama si o to řekla, nastavovala je, hrála si s nima, v tom směru taky celkem spokojenost.

Pokec v normě, česká holka středně zvědavá, nenudili jsme se. Dost možná i osobními tématy z mé strany, měl jsem trochu depku (a i když se to spolu s duševním rozpoložením na mém „výkonu“ projevilo, reagovala v pohodě a vstřícně, i když to klidně mohla vzít jako záminku k ošizení akce).

V průběhu se taky stočila řeč na Barbaru, tak že prý B2B s olejem by asi taky zvládla, ale opět, v půlhodině nereálné. Vyzkouším jindy.

Návštěva byla door-to-door cca 32 minut včetně sprch, tzn. cca 20 minut sexu za 1500,- a s tím nelze být spokojený, škoda, že se sprchy počítají. Jiné výhrady nemám.

Za mě tedy dost příjemné překvapení, nezaznamenal jsem prakticky nic z těch negativ z jiných recenzí, krom mírné časové tísně. Opakovat určitě budu, ale ne na míň než na hodinu. I s případným OB za 2000+500 za 60 min. to může být B2B masáž při které není nic zakázáno a dá se v průběhu i sexovat, což při dnešních cenách sólo masáží s tunou zákazů není už až takový cenový rozdíl, zato v průběhu rozdíl dost zásadní. Tak jen doufám, že Erin to B2B fakt alespoň trochu umí 🙂

Aktuální tel.: 728 114 050

Půl hod. 1500,- bez extras

Odkaz na profil: https://www.tapky.info/?3909,erin-erin-praha-privatek-728-114-050-728114050

Erin-12.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
19 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 června, 2023 14:39

Vy masaznici jste fakt uplne jinej druh. To mas takhle s kazdou? – muzes s ni provadet co chces, a ty nejvic chces b2b, aby ti neolejovana kozama jezdila po zadech?

7 června, 2023 20:01
Reply to  Rowan_Atkinson

Já to taky nechápu. Když můžu mít holku se vším všudy za lepší ceny, tak proč masáž, kde je to kolikrát dražší a ještě omezené. Zajímala by mě snad jedině tantra, dobře provedená.

8 června, 2023 12:25
Reply to  a7a7

No, já tedy mám jednu holčinu, ke které chodím jako stálák, a rozhodně to není :znuděný privátový prkno:  😆  Je tam oboustranná sympatie, což byla vlastně šťastná náhoda. Ale souhlasím, jasně že je dost takových, kde je nezájem o klienta. Jenže, já to mám tak, že musím být aktivní, nedokážu ležet a nechat si jen tláskat kámoše.

9 června, 2023 11:30
Reply to  a7a7

Co se deje po otocce? Porad jen lezis jak chromej a maserka ti ho vyhoni .. vzdycky nemuzu z toho, kdyz se tu nekdo rozpliva, jak mu pritom maserka milosrdne dovolila ji kouknout mezi nohy, pohladit po zadech, nebo dokonce omakat prsa 🙂

10 června, 2023 09:56
Reply to  a7a7

Mam za sebou stovky masazi, ale tech sportovnich/revitalizacnich od vetsinou aspon stokilovych chlapu. Platit vic nez za privat za rozmazani horkeho gelu po tele a handjob mi prijde uplne mimo. Ale tak kazda sluzba ma sve kupce, nekdo se nechava od holek mrdat pripinakem, nekdo se rad necha pochcat, posrat, zbicovat. No a pak je tu velka skupina chromych, co uplne rozjebali trh se sexualnimi sluzbami tim, ze jsou ochotni zaplatit vic penez za masaz s vyhonenim na zaver, nez za sex. Pro me to je nepochopitelny. Vzdycky mi prijde smesny, kdyz se to nekdo snazi argumentacne obhajit.

11 června, 2023 03:51
Reply to  Rowan_Atkinson

Jednou v životě vyzkoušej, jak říká Skútr a třeba změníš názor. Třeba tě to chytne za jahodu 😀 nebo za srdce. Odříkaného chleba, největší krajíc.

10 června, 2023 12:08
Reply to  Rowan_Atkinson

To si právě popsal, jak vypadá špatná masáž. Většina masérek nemá problém s doteky po celém těle, i když občas bývá zákaz dolů, ale osobně se s tím často nesetkávám, ono je třeba vědět i kam chodit, že ano. Velmi důležité jsou vzájemné sympatie, takže je třeba trochu hledat, podobně asi jako na privátech.

Na priváty nechodím, tak vše co tady teď napíšu je jen moje domněnka a představa, i na základě toho, co jsem se zde za ta léta dočetl. Priváty a přívátníky každopádně neodsuzuji, každý hledá a potřebuje něco jiného, nebo jsou i takoví, co mají rádi obojí. Erotické masáže jsou asi pro větší romantiky, kterým chybí ženská společnost a ženské tělo a nejde jim jen o vyprázdnění pytlíku. O ten „trapný“ HJ (pubertální praktika, která častokrát představuje první sexuální zkušenost v životě chlapce  🤓 ) nakonec ani moc nejde, ale spíše o to GFE, mazleníčko a celkově to setkání, pokec, společnou sprchu (na privátech moc není) a masáž tělo na tělo, při které se ti různé části ženského těla dostanou na místa, která bys nečekal a jinak nezažil. Po otočce to vůbec nemusí vypadat tak, že jen ležíš jak chromý (pepino by vědel dlouho vyprávět) a někdy se to změní v milování bez sexu se vzájemným uspokojováním, pokud je ta správná nálada, sympatie a astmosféra.

Mám takový dojem, že na privátech je riziko ojebu mnohem vyšší, i podle toho, co se zde píše. Negativních recenzí na přívaty je víc než na masáže nebo že by si privátníci ty lepší slečny nechávali jen pro sebe? Myslím si také, že na masážích musí holky splňovat určitá vzhledová a osobnostní kritéria, protože v salonech probíhá výběr. Na privátech podle mě hrozí, že zaměstnankyně mohou být někým využívány, nebo jsou to už osoby bez duše nebo feťačky. Ale je to opět jen moje domněnka. Stejně tak zdravotní riziko bude vyšší.

Erotická masáž má tedy i tu masážní část a některé masérky ji zvládají na výbornou, takže to má také zdravotní a terapeutický rozměr, pro mě osobně velmi výrazný. Z dobré a příjemné masáže jdu uvolněný s úsměvem, který mi někdy nezmizí i pár dní.

Takže pro někoho to může být bizarní představa, že chlap jde na erotickou masáž, ani si nešukne, dokonce si někdy ani nepohladí štěrbinku a zaplatí stejně nebo i víc než za sex s OB, ale erotická masáž je prostě služba jiné kategorie, i když podobné. Na masáž se chodí zrelaxovat, na privát „zacvičit“.

Možná by sis to jednou za život měl vyzkoušet u nějaké ověřené masérky a třeba by tě to také chytlo za srdce… nebo za jahodu.  😄  A stále je zde možnost to celé o něco okořenit pussycatem.  😽 

11 června, 2023 03:31
Reply to  a7a7

Dabl Á sedmičko 😉 a pod tohle taky dávám svůj podpis 👍🏻

11 června, 2023 03:29
Reply to  Sktr

Skutřiku, pod tohle se Podepusuji 👍🏻😉

6 prosince, 2023 22:22
Reply to  Sktr

Dokonale výstižné vyjádření smyslu a výhod masáží oproti privátům…  👍 

11 června, 2023 04:05
Reply to  Marty

Taky mám své dvě stálice, jak v masážích😉, tak na privátu👍🏻, ale NIKDY je tu nepropálím! Jak říkáš, sympatie a šťastná náhoda. Sosákům 😜 tady, je určitě nedám, na zlatém podnosu. Zatím, jsem tu ani o jedné, nenašel jedinou recenzi a je vidět, že to nepotřebují. Holky šikovné 😘👍🏻

8 června, 2023 14:56

Co bricho a nohy, vypadá vysportovane?

19
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx