Splašky a smyšlené promo recenze

Patricie – Rabbit Hall

Po dlouhé době jsme se rozhodl zajít ke králíkům. Volba padla na Patricii.

Chvilku před smluveným časem zvoním na pobočce ve Staropramenné a jsem ihned vpuštěn dovnitř. Jakmile sejdu otevírá mi krásná usměvavá slečna. Odvádí si na mě na pokoj, domluvíme se na druhu masáže beru Pussycat. Společná sprcha nabídnuta přijímám. Odchází mi pro nabídnuté pití, během chvilky je zpět, už ručníku a jdeme do sprchy.

Ve sprše už probíhá první seznamování s křivkami jejího krásného těla, a hlavně ten zadeček no to je něco nádherného, a ještě pěkně nastavuje až mám trochu strach, aby něco nezajelo, kam nemělo. Po sprše odchod na pokoj.

Na pokoji sice trochu horší světlo z té červené se člověku chce spát. Začínáme na břiše začíná nejdříve jemně škrabkat na zádech. Poté nanesení oleje lehká a příjemná masáž krku, následně namaže sebe a následuje tělo na tělo. Pěkně se při tom nastavuje do zrcadla, tak že máte výhled na ten nádherný zadeček a cítit její prsíčka na sobě, no dole tvrdo. Nezapomíná, sjet také dolů a zkontrolovat stav tam dole. Krásné propletení rukou, a to vzdychání do ucha, no to vás dostane.

Přibližně v půlce následuje otočka na záda. Ručičky má šikovné a ví kam sáhnout. Nastaví se na 69 a hezkou a voňavou jeskyňku mám jak na krásně před sebou. Chvíli ji dráždím a ona mě evidentně se jí to líbí.  Po chvilce to nevydržím a konec.

Zbývá ještě chvilku času tak s spolu povídáme nechá se hladit po zádech. Poté společná sprcha placení, pusa na tvář a odchod do víru velkoměsta.

Závěrem vidím to na opakování a můžu jenom doporučit.

Pussycat 60 minut

Cena: 2400 Kč

https://tapky.info/?3036,patricie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

1 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx