Erotické masáže Praha

Patricie – Rabbit Hall

Na poslední chvíli sháním masáž a v Rabbitu jako vždy plně obsazeno. Po pár minutách mi operátor volá zpět, že se uvolnila slečna Patricie ve Staropramenné. Hurá, skáču na vrtulník a mažu na Smíchov. Parkování klaplo a já po 15 minutách stojím ve dveřích s Patricií.

No, musím podotknout, že jsem čekal modelku a ona je to taková normální holka, trochu statnější než na fotkách, prostě dobře rostlá slovanka „krev a mlíko“. Nadváha rozhodně ne, ale modelku z fotek 90-60-90 také nečekejte. V Rabittu prostě mají dobrého fotografa co s Photoshopem očividně umí.

Beru Pussycat za 2400. Prostředí popisovat nebudu, protože ho všichni znáte a není mu co vytknout. Snad jen víc světla na cimře by bodlo.

Nabídnut panák a společná sprcha, obojího využívám.

Poté masáž na břiše, celkem slušná sportovně erotická, ale pořádné přitulení, pomazlení mi tu chybí. Po otočce takový Rabbit standard. Nic co by překvapilo, ani zarmoutilo. Vzhledem k pussycat nabídnuta pička na hraní. Voňavá, ale po pár minutách dráždění začíná chutnat do kysela tak ji opouštím a nechám se dodělat pěkně v klidu na zádech ručně. Patricie honit umí, takže zdárně dokončeno, střik kamsi do prostoru…

Celkově hodnotím neutrálně, prostě běžný Rabitt standard. Za upravené fotky přiděluji smajlíka neutrálního. Na fotkách by měl pan fotograf méně upravovat, protože pak jsme zklamaní, když přijde holka s jinou figurou než jsme si vybrali. Přitom zbytečně, protože někdo rád štíhlotiny, někdo zase bude nadšený z plnějších tvarů. Takhle jsou ty fotky vlastně k ničemu a děláme výběr naslepo.

Masáž Pussycat na 1 hodinu. Placeno 2400 kaček

https://tapky.info/?3036,patricie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Fotky berte s rezervou a pár kilek přidejte:

 

patricie_031-0.jpg patricie_011-1.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 srpna, 2023 20:02

Hej hej, jako Páťa je pro mě super holka, ale chápu, že né každej chlap si s každou masážnicí, sedne a celkově nezafunguje chemie (to jenom tak bokem). Ale co jsem chtěl hlavně říct je, že fotky v RH, jsou fakt na hovno. To se musí uznat. Nevim, jestli holky dodávají špatný fotky nebo to prostě jenom holt neaktualizujou…tak či onak, máš recht v tom, že výběr tam je docela random a pak může bejt člověk trochu překvapenej (a to jak mile, tak naopak v tom negativním slova smyslu)

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx