Erotické masáže Praha

Angie – Candy Shop Massage

Angie me zaujala svoji drobnou postavou tak jak to mam rad + ma jednu pozitivni ale ne moc podrobnou recenzi, tak jsem se rozhodl slecnu prozkoumat. Kazdy den je na smene vice devcat nez tomu byvalo v pocatku salonu a i samotnych maserek je nyni v Cukrarne vice, takze nebyl problem dohodnout si volny termin.

Prichod do salonu tradicne bez komplikaci, bzucakem hned po zazvoneni vpusten do baraku, kde me nahore na chodbe privitala sama slecna, pockali jsme na odchod predchozich klientu a vydali se spolecne do utrob maserny. Jiz pri privitani pusobila slecna velmi pratelsky, smala se, podali jsme si ruku, predstavili se + polibky na tvar. V obliceji vypada velmi mlade, uvadeny vek muze odpovidat, uplne normalni holka s vychodnimy rysy a dlouhymi blond vlasy, zadny prehnany makeup, parada. Komunikace v Cj naprosto bez problemu. S recepcni na baru upresnen typ masaze, nabidnuto bylo extra libani + obligatni drink, oboji prijato 😊

Presun na pokoj dale od recepce, kde je zrcadlo na strope a sprcha v mistnosti, Angie se dotazala na spolecnou sprchu, coz je samozrejme zde naproste must have. Svlekli jsme se oba sami, ona mela na sobe saticky bez pradla, a vklouzli jsme spolu do sprchace. Zde jsem ocekaval klasicke vzajemne namydleni a oplachnuti s mazlenim, no ale tentokrat to moc o oplachovani nebylo, nebot slecna se rovnou pustila do vasniveho mazleni, krasne vzdychala, ja jsem se mohl seznamit s krasnym drobnym telickem a velkym zadeckem, tak jak jiz psal Lukas a jak je videt na fotkach. No ale co v predchozi recenzi nezaznelo jsou naprosto krasne velke bradavky slecny, pekne reaguji na dotek, skoro bych rekl az takove ty maminkovske po kojeni, ale nemyslim si ze to je tento pripad, proste prirodni dar. Pro hornaky skvely tip! 😊 Mazleni bylo prokladano peknym gfe libanim i se zapojenim jazycku, nakonec Angie zasedla do pozice „na oral“ s hlavou krasne blizko meho rozkroku, jasnym cilem bylo me prvni vyvrcholeni ve sprse, ale ne, nechal jsem si ho az na masaz.

Jak to tak byva ze sprchy se mi po takove vasni ani nechtelo. Pri masazi v poloze na brise se mi dostalo nejprve pekneho uvolneni v podobe jemneho hlazeni po zadech, kdy maserka nejdrive sedela jemne na moji ruce, takze jsem citil jeji pipinku, pote ruzne menila pozice, nicmene si vsimala hlavne horni poloviny tela, zadne sezeni u noh apod., kratke propletani rukou, u toho slabe vzdychani, pote b2b kdy dokazala docela pritlacit, ale vse v norme, zadne drceni lopatek kolenem jak to nekdy byva. Take nezapomnela svymi prsy zabrousit do moji dlane, dalsi nami oblibeny a pekny prvek. Pote uz ocekavana otocka na zada.

V pozici ja na zadech nejdrive tradicni kratke hlazeni meho tela, zakratko se maserka potrela olejem a klouzala se po mem brise a hrudi, ja si hral s jejimy prsy a stale krasne vystouplyma bradavkama, to vse prokladano kratkym libanim, pote se Angie klouzala z meho pravo i levo boku, takze moznost pohrat si s kundickou, ktera zesilila pote, co se postupne otocila az do pozice 69, nejdrive vsak se zadeckem v urovni meho klina, takze jsem si mohl hrat jen rukou, po chvili se uz posunula na me bricho a na zaver nacouvala az pred muj oblicej. Tady uz to bylo dosti intenzivni, hodne stenala, ja si hral jazyckem a drazdil ji na vsech dirkach, coz skoncilo mym vyvrcholenim. Misto tradicniho utirani kapesnicky ale Angie zustala v zaujate poloze, ja pokracoval v lizani, opravdu velmi hlasite hekala, ze to muselo byt slyset snad az na chodbu, az se prohekala ke svemu „vyvrcholeni“. Pres to vsechno jeste zbyl nejaky cas, i kdyz ja myslel, ze snad uz pretahujeme, tak me jeste na zaver trochu pomazlila, polibala a pak uz zaverecna sprcha.

Ta uz byla opravdu umyvaci, zadna divocina ani mazleni. Angie byla celou dobou se mnou na pokoji, dokud jsem nebyl oblecen a pripraven k odchodu. V predsini rozlouceni polibkem a muj samoodchod po schodech. U dveri baraku zkontrolovan cas, ktery tady prakticky vzdy byva 70 minut u hodinove masaze, tentokrat to bylo 65, takze jako vzdy vse v poradku.

Zazitek velmi intenzivni, gfe velike, spolecne s masazi u Anet nejlepsi zazitek v tomto podniku. Doporuceni zejmena milovnikum velkych bradavek a prociteneho libani! 😊

Pussycat 60 min v akci do konce kvetna za 2200 Kc + 500 Kc libani

https://tapky.info/?4596,angie-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

angie-4-1.jpg angie-7-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Gopetak
1 června, 2023 23:50

Ahoj fuckstere, Už jsem se jednou ptal u jiné slečny ohledně bradavek, které tady krásně popisuješ a vypadá to, že by to mohlo být konečně něco co hledám..jsou to pořádné velké a dlouhé špunty? 😀 Díky!

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx