Erotické masáže Praha

Angela relax Praha

Ahojte,

měl jsem chuť na erotickou B2B masáž s nějakou sympatickou ženou a tak jsem si otevřel ty internety a prohledával jsem co je aktuálně dostupné a kdo pracuje i o víkendu, který zrovna byl. Nejsem pravidelný zákazník těchto služeb a tak nemám stále ještě svoje oblíbené místo, ale co vím jistě, tak tím místem rozhodně nebude táto slečna, respektive tento podnik!

Komunikoval jsem přes WhatsApp (+420 792 491 940) se slečnou Angelou a jelikož jsem trošku opatrný a podezřívavý, tak již ve zprávách jsem se ptal co je v ceně povoleno/dovoleno a zda veškeré údaje co má uvedeno v inzerátu sedí. Bylo mi potvrzeno že ano a já se vydal na masáž následující den (neděli) ráno. Ráno jsem se ještě připomínal, zda je vše OK a zda se mnou počítá. Bylo mi sděleno že ano. Dorazil jsem tedy včas na adresu a vyptal si další instrukce. Bylo mi sděleno, že mám zazvonit na zvonek s nápisem „KONOR“ a že je to hned první apartmán.

Zvoním, vejdu dovnitř a otevírá mi drobná ukrajinská černovláska a já zaraženě koukám zda se mi to zdá . Ptá se mne, zda jsem došel na masáž a já odpovídám ano. Na což ona, že mám jít do místnosti vedle. Já se však zarazím a ptám se řečnickou otázkou: „Ty však nejsi ale Angela, že?! Protože já jsem přišel za ní.„. Na to mi bylo odpovězeno, že Angela není, že tu teď ani nepracuje, ale že si můžu vybrat jinou holku, že jsou všechny velmi podobné. „Vždyť jsem se domlouval s ní, že tu bude a potvrzovala mi den/čas!“ řekl jsem. Na to mi bylo bez jakekoliv omluvy a emocí sděleno, že jsem se nebavil se slečnou Angelou, ale s nějakou jejich operátorkou.

Toto místo je jeden velký cílený podvod, kdy vás toto ukrajinské doupě naláká dovnitř a nejedná s vámi férově. I proto jsem se sbalil a toto místo opustil aniž bych se na ty další slečny vůbec podíval, byl jsem totiž znechucen a cítil jsem se podveden.

Masáž to měla být body to body včetně vzájemných dotyků a mazlení.
60 minut za 1600,-, případně 90 minut za 2200,-
sex.cz/angelarelaxpraha

angela01-1.jpg img0004-2.jpg angela-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 května, 2023 08:13

Nevyžádaná rada: salony mají většinou 1 číslo. SMS, messenger, zavolej. Jak je libo. Ale nečekej, že s tebou komunikuje vybraná masérka nebo dokonce stále ta samá osoba, každý den, v úterý v noci i v neděli ráno.
Jestlis‘ mohl vybrat a dodrželi by čas/cenu tak za mne OK.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx