Splašky a smyšlené promo recenze

Kamila+Nika – Avalon

Měl jsem možnost zažít první masáž i se dvěma dívkami. K narozeninám jsem dostal od přátel takový dárek, takže to byl můj první zážitek v erotických masážních salonech a navíc hned se dvěma dívkami. Ve skutečnosti jsem přečetl spoustu recenzí, abych věděl, co tam bude Děkuji všem, kteří to píšou, opravdu mě na to trochu morálně připravili. Proto také napíšu svou recenzi.

Vzal jsem Kamilu a Niku, zdálo se mi, že různé typy dívek budou lepší. Obě na fotkách vypadaly skvěle. Po telefonu jsem měl rezervaci na středu na pozdní večer, kdy obě masérky pracovaly.

So. Když jsem přišel, potkala mě velmi sympatická blondýnka a požádala mě, abych počkal na baru. Nabídla mi drink. Za pár minut už mě vyzvala, abych šel do pokoje, abych se seznámil s holkami. Přiznám se, že jsem zpočátku nic neviděl Místnost je opravdu velmi tmavá. Dále budu popisovat jak to bylo zvlašť.

Kamila má podle mě sportovní postavu. Ve srovnání s Nikou má malá prsa a malý zadek, ale opravdu velmi roztomilý. Obě holky mají krásnou pleť, díky čemuž je dvojnásob příjemné se jich dotýkat. Ve sprše a na samotné masáži nebyla Kamila rozhodně hlavní. Přesto s ní bylo velmi příjemně. Ve sprše si nejprve masírovala záda a pak si vyměnili místa s Nikou. Při masáži si nejprve masírovala nohy a pak záda. Kamila dělá masáž  velmi dobře, s tlakem a malou silou, využívá celé tělo, nejen ruce. Trochu mi chyběl oční kontakt. Škoda, že tam nebylo zrcadlo, bylo by to tisíckrát lepší. Nejlepší bylo, když jsem ležel na zádech, což není žádné překvapení Bohužel to skončilo rychle. Kamila byla v pozici 69 a Nika v té době honila prsa. Pak jsme spolu chvíli leželi a povídali si.

Obecně velmi milé dívky, mluvili jsme trochu česky, většinou anglicky. Myslím, že spolu už spolupracovali mnohokrát a bylo to fakt skvělé

Masáž se dvěma dívkami 4000/h(dárek)
https://www.tapky.info/?4553,kamila-avalon-club-604-933-604-604933604

kamila_0117.jpg

1 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx