Erotické masáže Praha

Nina – Rabbit Hall

Zdravím, po delší době jsem se zase dostal k prožitku masáže a rovnou jsem využil výhru a zašel jsem do RH za voucher. Byla to moje první návštěva a hned při objednání mě čekalo překvapení, telefon zvedl chlap, ne že by mi to vadilo, ale úplně jsem to nečekal. Jelikož jsem byl po noční a ještě jsem měl nějakou schůzku, tak jsem nevěděl v kolik se uvolním a volal jsem na „poslední chvíli“ hodinu předem. Takže se úplně nedalo spoléhat na to, že si budu moct vybírat masérku, ale měl jsem přehled o tom, která masérka je ten den v práci a samozřejmě i svoje preference, kterou bych si přál.

Na můj dotaz, která z masérek by byla volná mi byla nabídnuta Nina (patřila mezi mé vybrané, tak jsem nenechal nabízet dál), ale na nové adrese, na pobočce, která dle slov operátora ještě není na stránkách. Adresa je Vinohradská 1462/66, salon je v komplexu paneláků hned nad Penny marketem. Jsou tam označení na Diamond massage, nevím jestli je to odkoupený od nich, nebo je tam konkurenční salon, ale našel jsem tam WHITE RABBIT a to byl salon, který se mě týkal.

Přijel jsem asi 10minut předem, tak jsem měl čas na to abych se ujistil, že je to správný salon a na čas zvoním, otevřela mi recepční, takový vysoká slečna, češka a moc milá, nabídla mi pití, pantofle a uvedla mě za mojí masérkou. Jelikož jsem tam byl poprvé a nevím jestli to tu někdo popisoval v recenzích, tak jsem okukoval i prostory a ty byli moc hezký, vidno že salon je nově zařízený a podle mě i dost vkusně, recepce velký pult a dvě kožená křesla pro posezení, obouvání apod. Z recepce jsem šli do chodbičky, kde už byli vidět jednotlivé dveře, jestli jsem byl dost pozorný, tak jsem tam zahlédl 4 dveře.

Abych se konečně dostal k tomu co všechny zajímá… recepční mě odvedla z recepce do chodbičky, kde už jsem viděl něco úžasného a to Nina jen v župánku. Ta mi hned podala ruku, uvítala mě a pozvala do pokoje, jelikož je to Ruska a je tu krátce, tak byla znát jakási nervozita jestli si budeme rozumět. Ale musim jí pochválit, že ikdyž si není tolik jistá, tak základní češtinu zvládá dobře a když si není jistá, jestli to říká dobře, tak se snaží anglicky. Zeptala se jestli chci sprchu sám, nebo společnou, vybral jsem společnou, protože jsem s touhle návštěvou počítal a po noční jsem do sprchy skočil abych si mohl užit sprchu s nějakou kráskou. Řekla, že je za 5 minut zpátky a ať si zatím odložím… tak tohle jsem ochotně poslechl a určitě to 5 minut nebylo, byla zpátky do 2minut a já se sotva stihl vysvléct. Župánek dolu a šupajdá do sprchy, ochotně následuju.

Nina je krásná holka, myslím si, že i na ulici se za ní otočí skoro každej chlap, má krásný velký oči, hezky tvarovaný rty, úžasnou hubenou postavu, ale žádná vychrtlina, nechci hanit recenze ostatních, ale když jsem četl jak hodnotil prsa ZSPOYO tak jsem si říkal, že to bude placka… no nebylo to úplně pravda, má krásný 1,5 a jsem čekal, že tam nebude nic.. Je teda pravda, že jak sám psal, tak bude hlavně na velkoprsý holky ;-), prdelka je hodně koukatelná, a má tetování na stehnu, který se mi líbilo, imituje podvazek a ty se asi líbí nám všem.

Sprcha čistě očistná, ale moje doteky přijímala bez problémů. Píšu očistná, ale kamaráda umyla poctivě a i se mu to líbilo. Po sprše jsme přešli na postel, která je veliká a pohodlná, žádná matrace na zemi, vedle postele je zrcadlo, ve kterém je vidět úplně všechno a Nina se v průběhu masáže do něj dívala, častokrát na sebe a častokrát na mě, takový ty divošský pohledy… Začíná masáž samozřejmě v leže na břiše. Rozetření oleje od od půlky stehen nahoru, což pro mě bylo znamení, že to bude super směřovaný na správná místa. A nepletl jsem se, vlastně hned začala na zadku, na stehnech hlavně na vnitřní straně a žádný zdržování a hned jsem cítil pošimrání na koulích, pak pohlazení na tříslech. Aby to nebylo čistě zaměřený na intimní místa, tak chvilkama přešla i na bedra a ještě míň se rukama dostala na zádech i vejš, ale i to se stalo.

Hned po tom co mi rozetřela olej po trapézech, tak se vrátila dolu a to v poloze, kdy klečela mě mezi kolenama a rukama se dobývala na péro, jako rozhodně jsem si nestěžoval, hrála si s koulema a i s pérem dobrých pár minut. Pak si klekla vedle mě, tak abych jí dobře viděl v zrcadle a rozetřela si po sobě dost poctivě olej, kdy si docela hezky a rajcovně pohrála se svýma kozičkama a začala B2B, předvedla celkem tělocvik, protože používala každý kousek svého těla od špiček nohou až po tvář, kterou mi otírala o mojí tvář a nezapomínala ani zavzdychat do ucha. Pak přišla otočka a to bylo max po 20minutách masáže.

Po otočce si zase klekla mezi moje kolena a začala nanášet olej, zase se olej nedostal tak nízko, abych ho měl na kolenou. Stehna, třišla, břicho, hrudník a nakonec si nechala svýho největšího kamaráda, kterýho hned lehce pohonila asi 3 technikama – v jedný ruce koule, druhou lehce roztírala olej od špičky až po kořen a zpátky, pak změnila a oběma rukama po stranách a poslední si nechám pro sebe 😉

Nezapomínala na dlouhý pohledy do očí a ani na to, že si chci taky šáhnout, tak po pohrání si s kamarádem nastal čas na další B2B, kdy neměla problém se nastavit abych jí sáhl na zadek a prsa, kočku jak jí tady mnozí nazývají jsem nezkoušel, nějak si chci spíš užívat já a ne zkoušet hranice 🙂 jezdila po mě tak, že mi i nabízela prsa k líbání, využil jsem jen zlehka, stejně jako má dobře promyšlené jak provokovat aby měl člověk chuť jí políbit, má úžasné veliké oči, krásný obličej a když se vysloveně mazlí a otírá tvář o tvář, nos o nos, nos o tvář a k tomu tak hezky vzdychá a je tak blízko, tak si člověk přijde jak kdyby ho vážně chtěla, pak si dala moje péro mezi stehna a jezdila nahoru a dolu, aby mi ho tak pohonila.

Aby to ještě zpeštřila, tak se pak otočila na 69 a ukázala mi úplně všechno, pánové to byl pohled pro bohy, dokonalá prdelka, neuvěřitelně pevná (taky je to mladá holka) a kundička taková jakou prostě musíte minimálně vidět, jako kdyby byla ještě nepoužitá 🙂 u tohodle pohledu se věnovala péru opět na několik způsobů a bylo to už víc honění než jen škádlení, dívala se do zrcadla na moje reakce, foukala mi na něj teplý vzduch, při honění ho otírala o kozičky, honila oběma rukama, pak zas jednou rukou prohmatávala koule a druhou kroužila na špičce… no bylo znát, že ví má v repertoáru dost možností a věřim, že ještě neukázala všechno.

Přišli jsme do finále a další změna polohy, tentokrát čelem k sobě, naklonila se nade mě a jednou rukou se opřela o můj hrudník, její pohled je odzbrojující a asi to o sobě dobře ví, honila s citem až do samého konce, ví, že jsme po výstřiku citlivý a na nic nespěchala a ještě si lehce pohrála. Teď přišla asi nejhorší část celé mé návštěvy a to utírání, ale není to nic, za co může samotná masérka, ale spíš vedení salonu, takže pokud to někdo z nich čte, tak by mohli líp vybírat kapesníčky aby byli jemnější, než ty hrubý co tam byly/jsou.

Po utření jsem se dočkal ještě pomazlení od té krásky co se o mě celou dobu starala jako o vlastního. Pak společná sprcha, plná úsměvů mydlení a hlazení, no není co vytknout. Byl jsem tak spokojený, že jsem k voucheru přidal ještě nějakou hotovost. Při odchodu jsem dostal ještě obětí, při kterém se ke mě hezky přitulila a popřála mi krásný den.

Závěrem bych rád řekl, že tahle holka je velmi podceňované zboží a myslím si, že jestli se takhle chová ke každému, tak bude brzy hodně žádaná a budou na ní dlouhý čekačky. Samozřejmě si uvědomuju, že každý máme nějaké preference, ale tohle by měl zkusit každý.

 

erotic mix massage – 60minut – cena 1800Kč – Nina – Rabbit Hall – 774 910 918 – 774910918 – Tapky.info

poznámka k ceně – bylo to za voucher, takže jen dýško co jsem chtěl dát

nina_0113-0.jpg nina_0213-1.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx