Erotické masáže Praha

Megan a Laura – Candy Shop Massage

Candyshop se stává mým oblíbeným podnikem. zase mi bylo nějak smutno, prohlížel jsem nabídku a napadlo řekl jsem si proč nevyzkoušet nějakou novinku. Moje volba padla na Megan, která je zde docela krátce. Přes aplikaci zjištění volného termínu, rezervace přes sms, vše bez problému a hurá na masáž.

Po vstupu mě vítá Megan spolu s panímámou. na první pohled hodně mladá holka, kulatější obličej, východní typ. Teda Megan myslím. Panímáma mi nabízí, jestli nechci za drobný příplatek ještě jednu slečnu a přivádí Lauru. To je drobounká holka, proti Megan mi připadá snad o hlavu menší. Teda není úplně malá, ale Megan je kus ženský. Ale ne ve zlým, ne tlustá, spíš svalnatá. Taková Anča z JZD. Ale zase ne negativně. no snad se v týhle dvojrecenzi moc nezamotám. Takže Megan – silná (svaly, ne tuk), mladá,  nemluví anglicky; Laura – drobná, malá, rozjíždějící se záliba v tetování a piercingové bižuterii, češka, prý dokonce z Prahy. Ale hlavně obě holky v pohodový náladě, usměvavý. Tohle mám fakt rád, když se při setkání pohledů usmějou a je vidět, že si chtějí taky užít pěknou chvilku.

Jdeme na pokoj hned vedle baru, asi zdejší největší. je fajn, jen je slyšet jak za dveřmi panímámě furt zvoní mobil. Jo kšeft asi jede dobře.

Začínáme sprchou ve třech. Je vidět, že holky nejsou nijak sehraný, ale když na to příjde, Megan mi mydlí hruď a Laura se stará o můj poklad takovým způsobem, že první kolo končím ve sprše. Dosprchování a hurá na postel na břicho.

No a tady začne jen jedna drobná výtka. holky se maj ještě co učit. Když si vezmu uragány co jsem v tomhle podniku zažil, tak v tomto případě to od obou začalo jen jako takový klasický patlání oleje. Až mi přišlo, že se bojí čehokoliv dotknout. naštěstí se začne ukazovat výhoda dvou neskušenejch holek. Dostal jsem pocit, že začaly soutěžit. Megan rozjela poctivou b2b a Laura začala mířit správným směrem. Megan začala špulit svoji nádheru do zrcadla a bylo to fajn. Za chvíli otočka.

No a po otočce mi bylo umožněno dát se komplexně do práce. Megan se nabránila dotyků a dráždění jejího pokladu prstíky (samozřejmě povrchově), pomalu se přestala kontrolovat  za chvíli se zkroutila vedle nás a bylo vidět že potřebuje klid. Napadlo mě jestli to nehraje, ale předtím zkoušela hrát vzrušení a to jí moc nešlo, zatímco teď předvedla krásně autentický orgasmus. Po chvíli přišla k sobě a říká, že mám pussycat tak ať si vyberu jednu z nich. Mrknu na Megan, že když je tak vzrušivá, že v tom budeme pokračovat. Nasedne do 69 a rozjedem to. Dole se o mýho dařbujána stará Laura a nahoře já mám možnost vychutnat si Megan. Tý se to evidentně líbí a já si můžu zapsat další zkušenost, kterou jsem na masáži ještě nezažil. A tou je opravdu náruživá masérka a v tomhle případě Megan. No v tý 69 já už to dlouho neudržím a exploduju, což bývá většinou při masážích pro masérku signál slízt a mít pokoj, ne ale u Megan. Ta je rozvášněná, vyloženě na mě ještě přisedne stylem dělej, teď ještě já. No za chvíli se to povede a láme my hlavu svými silnými stehny (silnými ne tučnými). Při tom mě Laura v klidu doutírala a měl jsem pocit, že byla sama docela překvapená akcí, kterou skoro neangažoveně sledovala (teda vyhonila mě u toho, ale chápete). A asi ji to i dost vzrušilo, protože ikdyž jsme si lehli každá holka z jedný strany že si vydechnem, tak začala dorážet. No jasně že si taky zaslouží si to užít. Mé prstíky rozehráli symfonii pro jeden poštěvák a za chvíli se v křečích zmítá i Laura. Teda jestli to holky hrály, tak se můžou vykašlat na masáže, kousek vedle je Národní.

Příjemná pohoda, holky rozprouděný, ještě zkusí třetí kolo ale to za chvíli stopnu. Trochu ještě potřebujou zapracovat na ruční práci, třetí kolo dávám jen s hodně šikovnejma a to se tentokrát nepovedlo. Začaly to brát moc silou, takový začátečnický chybičky. Následuje sprcha, pokec s Laurou, pak i Megan (Laura neumí anglicky, jen česky, Megan zase vůbec česky, jen trochu anglicky, takže babylon), oblečení a hurá zpět na denní světlo.

Konečné zhodnocení: Megan – to je dračice, která se sice musí doučit ruční práci, ale pro někoho, kdo vyhledává holku co si dokáže mužskou společnost užít, můžu jen doporučit. Laura – mladá drobná holka, která s tím začíná, učí se (prý je tam zatím týden) a zjišťuje jak na to. Zažil jsem sice lepší masáže, ale bezprostřednost a živelnost těchhle holek je něco, co se nedá zahrát a smazává to všechny chybky. A jejich souboj stylu když byla ona tak já taky, to se chlap pak cití jako chlap.

Masáž 90 minut pussycat: 2800 Kč + 700 Kč za druhou nezkušenou masérku

Megan:

https://www.tapky.info/?4618,megan-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Laura:

https://www.tapky.info/?4619,laura-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Laura-1-1.webp megan-4-0.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx