Erotické masáže Praha

Amélie – Alfa masáže

Tohle je zkušenost už pár týdnů zpět, ale řekl jsem si, že přispěju svou trochou do mlýna.

Řekl jsem si, že zkusím Amélii, drobné holky – to je moje a říkal jsem si, že to není žádná silikonová nádhera, že se bude chovat normálně.

V první řadě objednání přes sms a pak whatsapp, vše v pořádku. Dokonce jsem špatně odhadl čas, přišel jsem o něco dříve, tak jsem napsal, jestli už můžu, odpověď, že mám 5 minut počkat, až se Amélie „donachystá“ a stejně jsem byl vpuštěn dříve bez nějakých připomínek a Amélie otevírá s úsměvem. Za tohle velké uznání.

Pusa na tvář, na pokoji si odkládám věci a jdeme do koupelny, sprchový kout je prostorný, takže si mě Amélie začíná mydlit a já si s ní hraju taky. Pravdou je, že je to taková fajn holka odnaproti vzhledem i chováním. Umím si představit, že mám takovou holku ve svém životě třeba jako kamarádku. Co se týče magie kolem, tam už to začalo drhnout, protože její sténání ve sprše sice pomohlo k tomu, aby se mi stožár postavil, ale uvěřitelné je to asi tolik, jako když politik řekne, že něco myslí upřímně.

Stále jsme ve sprše, Amélie jde dopředu, všude na mně je pěna, hezky si mě vydrhla a ptá se, jestli chci první kolo už ve sprše. Říkám, že bych rád dal ten den dvě opáčka, protože potřebuju upustit páru, ale že si myslím, že vestoje ve sprše se mi nepodaří udělat. Vzala to snad jako výzvu a za pět minut jsem stříkal. Její pohled jakože „tak ono to nepůjde, jo?“ byl fakt sexy. Že měla pár kapek štěstí na vlasech a na obličeji jí vůbec nevadilo, brala to, jak to je.

Sama se mi svěřila, že tou dobou byla docela krátce po rozchodu, a že jí tahle práce naplňuje. Takže tu přátelskou atmosféru jsem jí baštil. Jdeme do pokoje, ulehám na záda a ona se po mně začne plazit, jak to všichni známe, sem tam to umělé vzdychání do ucha. Velím k otočce mnohem dříve, ona, že to sice není standardní postup, ale není problém.

Masíruje obstojně, je to takové blonďaté venkovské kotě, které je sice roztomilé, ale umí se o sebe postarat, takže kdyby náhodou prst zajel až moc do mušličky, je problém, o lízání se ani nemá smysl bavit, to je absolutní tabu, polibky také. Když jsem v zápalu boje už byl skoro podruhé a zajel trochu prstem dovnitř, ohradila se. Sice s úsměvem, ale ohradila.

A to je právě něco, co je špatně. Holky z Alfa masáží neberou zrovna nízkou základní taxu, a když tam ještě nebylo tolik holek, nešlo si připlatit ani pussycat. Jak jsem viděl na webu, dneska už to jde. Celkově se však x stovek navíc oproti konkurenci nevyplatí, protože ten zážitek prostě lepší není. Přitom jsem už narazil na masérky, které se líbají, nechají si lízat a jedna mi ho dokonce v zápalu boje vykouřila, ale tu si nechám pro sebe, která a odkud to byla.

Abych to shrnul, Amélie umí navodit atmosféru, že se chlap nestydí a nepřipadá si, že obtěžuje, to se cení. Je to milá a pěkná holka, i když jsou různě v salónech mnohem hezčí. Nechá si „naložit“, co se týče prsíček, s těmi si můžete dělat, co chcete, ale tím to končí, takže vlastně nechápu, proč se masáž honosně jmenuje exclusive mix. Možná jsem blázen, ale že se holka usmívá a umí chovat ke klientovi beru jako automatiku, ne jako něco exkluzivního. Za mě průměrný zážitek, takže neutrální smajlík a opakovat určitě nebudu.

Masáž: exclusive mix
60 min.
2500 ,-

https://www.tapky.info/?4311,amelie-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

amelie.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 května, 2023 09:01

Musím souhlasit, že 2500,- za hoďku to už je přepal…kvalitu to nemá a argument, že v ceně jsou třeba masáž prostaty moc neberu…ale řešení je jednoduché…nabídka je celkem štědrá 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx