Priváty v Praze

Adélka – Privat Grace, Praha

Ahoj lovci!

Víkend. Najednou to na mě přišlo a věděl jsem, že musím ven. Již delší dobu jsem měl v hledáčku Adélku z Privat Grace, jejíž fotky se mi líbily. Mohla by být můj typ. Kouknul jsem na recenzi od Cult of the Falus, :O, nenechal se odradit a obrnil se shovívavou trpělivostí, ať se děje cokoli…

Rezervace bez problémů, asi to zrovna moc nechodilo…

Otevřela mi „pouťová princezna“, řasy dlouhé, pusa přifouklá, kérky mnohé. A jé! Tak zrovna tohle mi nesedí, ale co už. Kde bych co narychlo sháněl. Obličej znuděný, postava a paramatry  celkem dle foto a popisu. Ale na fotkách přitažlivější než v reálu.

Drobná slečna, dlouhé černé vlasy, prsa slabší 2. Chování bez zájmu o klienta.

Vybral jsem si klasiku a tvářil se nesměle nekonfliktně. Vyfasoval potrhaný zapraný ručník (jako zde vždy) a vyrazil do sprchy. Po návratu mě slečna už čekala na pokoji. Žádné zdržování, sama se mýt nešla, což bylo později mírně cítit ve vzduchu. Uff.

Aktivita od ní nulová. Kromě hlazení typu „opatrně osahávámm zdáli kmen stromu“ žádný posun. Když jsem si přál, aby mě chytla za péro, ruku jsem jí tam musel strčit a naznačit, že by se mohla rytmicky hýbat. Druhá ruka svěšená dle těla, než jí bylo přiděleno místo na koulích. Nevěřil jsem, ale posléze se mi odosobněním od laksního projevu masérky překvapivě postavil. Rychle na to!

Poloha na čtyřech zezadu zaujata po malé potíži s protlačením se do úzké mušličky. Pevný úchop jejího nitra mě ubezpečil, že docváláme do zdárného konce. Nejdříve zlehka, ale pak tvrdě naplno! Výhled na dlouhé černé vlasy a pevný kulatý zadeček, do kterého jsem zarýval prsty mě hecoval. Panenku drobné postavy bylo lze narážet na kládu v divkém rytmu. Netrvalo dlouho a bylo to. Během aktu se Adélka nijak neprojevovala, jakoby u toho ani nebyla. Jen se podivila, že to bylo celkem krátké. Asi je zvyklá na náročnější scény. Já byl rád, že „masáž“ splnila účel a nedošlo k žádnému „nedorozumění“.

Kladem je hezký zadek, a že většinou mlčí. Blbé kecy pokazí mnoho.

Opakování určtitě NE!  Celkový dojem 🙁

Managementu podniku bych doporučil masérku vyřadit, kazí dobré jméno kolektivu.

Druh a cena masáže: honění a píchání,   30 min 1200 Kč

admin edit: https://tapky.info/?3969,adelle-privat-grace-604-460-403-604460403

za3-1.jpg za2-2.jpeg za1-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 května, 2023 19:43

Hoši jako…co dodat…přečte si že je totální píča, ale stejně se musí jít sám přesvědčit…fakt marný…další kafka se našla, že..
Když se podíváš do kalendáře, kdy je tato kreatůra k dispozici, vždy je to v čase, kdy se ostatním makat nechce – večery, víkendy…takže bačový je to evidentně jedno, za postel za den cvakne, takže co, že nasere X lidí denně, neva…kavek přilítává furt dost…
Mně už tam nikdo neuvidí, ačkoli bych Anetku či Val, které jsem navštívil v Hodonínský, rád znovu…

Last edited 1 rok před by Cult Of The Falus
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx