Ostatní

Dárek k svátku

Nabídl jsem přítelkyni, k jejímu blížícímu se svátku, nenápadně a opatrně, mezi různými tématy, při každodenních debatách o všem. Jestli by nechtěla zkusit jít, na erotickou masáž. Velmi překvapená, ale radostně a zvídavě kouká o čem to mluvím a co jí nabízím?

Říká: Dovča u moře, welness, nejedna kytice krásných kytek, večeře při svíčkách atd. atd., to už u tebe znám. Ale tohle? Evidentně zaskočena a zároveň z jejího výrazu vidím, že je potěšena, že chce, ale i nechce. Nezná to. Čtu to z jejího výrazu, jestli má zkusit to, s čím jsem ještě nikdy nepřišel.

Vše jí vysvětluji, o co se jedná. A jestli si chce masáž užít sama. Nebo chce jít společně se mnou? Stydí se, vůbec se nedivím. Nikdy nic takového nezažila, jen sportovní, nebo relaxační.

Chci jít s tebou! Byla první reakce. Druhá, jestli mě doprovodíš, jdu do toho. Další byla, jdi a užij si to ty, když je to výhra. Takže uvidíme, jak to dopadne, ale určitě sem dám recku. A popíšu, jak jsme to nakonec vyřešili.

Jinak, po tomto překvapení, a oznámení, co jí chci dát k svátku. Jsme si to nanečisto, ještě ten večer vyzkoušeli o co by šlo. A nezůstalo, jen u masáže a vzájemného hlazení, ale pokračovalo to dál, a je vám jasné, jak to  dopadlo.

Holky jsou moc hezké, tak to třeba dáme společně, nebo si má přítelkyně užije sama, podle toho, jak to vymyslíme a domluvíme. O příplatku, za společnou masáž ve třech, už jsme se spolu taky bavili a není to žádný problém. Takže na pohodu, a kdo chcete, těšte se na recenzi.

241536.jpg-3.webp 1536.jpg-1.webp 115536.jpg-2.webp IMG-02057185.jpg-0.webp

1 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 května, 2023 16:19

Hm, zajímavý vztah mate …

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx