Splašky a smyšlené promo recenze

Roxy – For you

Nedávno jsem znovu navštívil podnik na Vinohradech – salon FOR YOU. Bylo to díky mé předešlé pozitivní zkušenosti s Karinou, a protože má návštěva byla spontánní, bohužel Karina nebyla tentokrát k dispozici, rozhodl jsem se vyzkoušet krásku Roxy.

Abych pravdu řekl, tak u hodně podniku jsem se již spálil, hlavně tedy přístupem děvčat a ve finále to byla vždy katastrofa, hned při výběru jsem se tedy již nemohl dočkat výsledku s pro  mne novou masérkou, které Karina při mé předešlé návštěvě nastavila laťku hodně vysoko. 

Roxy, mladá sympatická slečna, prohodili jsme pár slov a poté se odebrali na pokoj. Na pokoji mi nabídla zda nechci nějaký drink. Poté jsme se odebrali do sprchy. Takhle dokonalé a hebké tělo jsem dlouho nezažil… po společné sprše jsme se přemístili na postel kde začala masáž, nejdříve jsem si lehnul na břicho, což bylo celkem náročné, protože již po sprše jsem byl velice vzrušený. Svými doteky celého těla mě tedy začala masírovat od hlavy až k patě, bylo to úžasné cítit její krásně hebké tělíčko jak se po mě klouže nahoru a dolu. Byl jsem vzrušenější a vzrušenější a tak jsem se otočil, zdálo se mi, že i Roxy si toho všimla, překvapila mě svojí profesionalitou co se týče techniky i tam dole byla skvělá. Masáž pokračovala tedy z druhé strany. Její  krásné prsa a dolní partie po mě krásně klouzali až jsme přešli do 69 a to byla pro mě ta největší rozkoš, protože tak nádherný dar od boha jsem měl přímo před pusou a očima… neváhal jsem a pusou ji začal dráždit, což ona dělala u mě taky 🙂 Nezapomenu její vůni celého těla. Připadal jsem si jak v ráji a přál jsem si ať to nikdy neskončí. Po krásném uspokojení jsme si dali nádhernou odpočinkovou sprchu a zrelaxovaný jsem vyrazil opět do pracovního nasazení.  Přál bych si toto zažívat stále a proto se rozhodně velice rád budu vracet i k Roxy. Jen nevím, jak se rozhodnu když budou v práci Roxy s Karinou, asi je budu muset vzít obě 🙂

Děkuji slečně Roxy za profesionalitu a za zpříjemnění náročného dne. 

 

Masáž: pussycat 

Cena: 2400

Doporučuji 10/10

admin edit: https://www.tapky.info/?4560,roxy-for-you-720-422-753-720422753

 

roxy5.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx