Erotické masáže Praha

Alexa – Candy Shop Massage

Moja prvá recenzia. Išiel som na otočku do Prahy, chcel som vyskúšať Candyshop. Z ponuky som si vybral Alex na 90min pussycat + bozkávanie.

Podnik: Objednávka bez problémov cez WA deň dopredu. Po príchode ma privítala blondínka, ponúkla mi niečo na pitie a doladili sme druh masáže. Na bare ma už čakala aj Alex, ktorá si ma hneď odviedla na izbu. Izba bola malá, ledva na posteľ, ale aspoň tam bola rovno aj sprcha. Nevýhoda bola, že zrkadlá boli len pred posteľou nie na boku, takže pri masáži na bruchu som skoro nič nevidel. Na druhú stranu zrkadlá na strope boli luxusné. V podniku majú plno blbo osvetlených schodov vrátane jedeného v sprche. Divím sa, že som sa tam niekde nerozpľasol ako žaba

Vzhľad: Alex je mladá štíhla baba. Fotky z webu sedia, možno je v reále o máličko staršia, žiadna MILFka. Zadok ok ale je zjavné, že necvičí. Prsia menšie, tiež sa dali. Do tváre má také výrazné východné črty, nie práve môj typ. Proste nemá žiadny problém, ale ani neohúrila.

Osobnosť: Alex je z Ruska, ale česky vie celkom dobre, dokonca väčšinou zvládala aj moju slovenčinu Pár vecí sme doriešili po anglicky. Veľa sme toho nenakecali, ja na to nie som. Bola milá, vysmiata, pozerala sa mi do očí. Žiadne zákazy, všetkému vyhovela, ale zase som neskúšal žiadne šialenosti.

Sprcha: Od začiatku bola kontaktná, ako to v cukrárne všetci popisujú. Namydlila ma, pritúlila sa, bozkávala. Rovno sa snažila o prvé číslo, ale po chvíli som ju zastavil, chcel som si to nechať na masáž. Po sprche ma dokonca utrela, proste sa o mňa starala

Masáž na bruchu: Nebola to žiadna športová masáž, ale poctivo prešla všetko od chrbta a nôh až po krk a dlane. Potom nasadila B2B, kde po mne prsami jazdila až po krk. Zakončila to masážou zadkom, to bolo príjemné spestrenie. Už aj tu bola stále na dosah, keď som si chcel pohladkať. Jediný problém bolo to chýbajúce zrkadlo na boku, takže som si nevychutnával pohľad ale len dotyky. Žiadne gymnastické prvky, ani kamaráta nepohladila. Ale GFE prvky tam boli, vzdychala mi do ucha, hladkala ma, bozkávala ucho.

Masáž na chrbte: Otočka prišla celkom skoro, odhadom tak za 15-20min (bohužiaľ som nevidel na hodiny). Chvíľu po mne roztierala olej, ale na nič nečakala a hneď začala pracovať aj s kamošom. Pár bozkov a B2B kreácii. Potom dala polohu na koníka a to bol krásny výhľad. Nevydržal som a prvý krát kapituloval. Poutierala ma a pritúlila sa ku mne. Chvíľu sme sa mazlili a bozkávali. Potom sa ma spýtala, či sa chcem ešte otočiť na brucho, alebo ostanem na chrbte. Kamarát už vstával, som ostal na chrbte 😀 Trochu zvoľnila, vymasírovala mi nohy a chodidlá a potom začala pracovať na druhom kole. Tu sa už musela snažiť podstatne viac, ale nakoniec sa jej podarilo Skúšala to rôzne z boku, medzi prsia, na stehne mi simulovala sex, bozkávala a vzdychala do ucha. Potom prešla zase na koníka. Čakal som, kedy prejdeme na 69, ale nič, tak som si ju vyslovene pritiahol. Nekládla odpor, ale ani do toho nešla sama. Skončili sme v takej divnej polohe, že som mohol aj trochu ochutnať, ale pri tak zlomenom krku, že som nevydržal ani minútu. Zjavne sa jej do toho nechcelo, tak som sa na to radšej vybodol. Neviem, či je to u nej zvykom alebo mala len blbý deň, ale do celkového správania mi to veľmi nezapadalo. Každopádne inak nebola odťažitá, stále bola na dosah, mohol som jej hladkať nohy, chrbát, prsia, jaskynku, stále bolo niečo na dosah a zjavne trochu aj vlhla. Často sa túlila.

Po masáži: Po druhom kole sme ešte vedľa seba ležali, hladkali a bozkávali. Potom zavelila do sprchy. Táto už bola hlavne očistná, ale ešte sa pritúlila a poprosila ma, aby som umyl aj ja ju, čo bolo príjemné zakončenie. Pri odchode som si dal ešte na bare vodu a hurá do mesta. Odchádzal som o 17:40, takže 90min bol čistý čas masáže so sprchou.

Záver: Alex sa snažila, nič nezanedbala. Celú dobu bola na izbe so mnou, nikam neodbiehala.  Ale nebolo tam ani nič špeciálne, na čo by som spomínal. Bola to taká príjemná masáž. Účel splnila, ale nabudúce skúsim inú masérku.

Masáž: 90min pussycat v akcii + bozkávanie za 3300Kč

Hodnotenie: podnik: 7/10, vzhľad: 5/10, masáž: 6/10, GFE: 8/10

https://tapky.info/?4546,alexa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

alexa-8-2.webp alexa-9-3.webp alexa-7-1.webp alexa-6-0.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx