Erotické masáže Praha

Sara – Masaze Princess/Wellness

V Princeznach/Wellness jsem delsi dobu nebyl a na webu me zaujala slecna Sara, dle inzerovaneho veku + info ze se venuje tantre jsem si rikal, ze bych konecne mohl dostat opravdu masaz okorenenou prijemnym zaverem. No a tak se presne stalo!

Sara tu jiz ma jednu recenzi jakozto Lada v Chilli salonu (to jmeno mi k ni sedi vice 😊), na jejich profilu ma i lepsi fotky, i kdyz ty nove nafocene pro Princess jsou taktez prave. Jak jiz popsal Lukas31, Sara je puvabna slovenska dama, ktera vi jak masirovat, sympaticka a komunikativni, na Chilli profilu uveden vek 36, tady 34, jo to se nam to mladne 😊 myslim ze skutecnost bude 36-38 let, ale na tom fakt nesejde, ma moc pekne telo, prsa, stihle upravene nozky, se kterymi si muzete dle libosti pohrat 😊 Btw nyni je v Princess min. dalsi byvalka z Chilli a to Luna.

Objednavka probehla snadno pres whatsapp a byl jsem nasmerovan na Mezibranskou. Tam to nemam rad kvuli velkemu hluku z magistraly a jelikoz na miste musite volat, tak neni vubec v telefonu slyset. Pockal jsem, az projedou auta na zelenou a zavolal operatorce ze jsem na miste a za kym ze jdu. I tak jsem opet nic neslysel, jen nejaky zensky hlas na druhe strane ale nerozumel jsem ani slovo. No nastesti byl hovor uspesny, po chvilce se otevrely dvere a za nimi uz vykoukla maserka a zvala me do baraku. Predstavili jsme se, podali ruce a sli do salonu. Tam jsem byl vyzvan k odlozeni obuvi v predsini a presunu do pokoje. V nem jsem vyfasoval rucnik, Sara me odvedla do sprchy, ale nepripojila se. V koupelne velky sprchovy kout, ze byste se tam vesli min. s dvema divkami, skoda ze tedy potencial nevyuzit. Rucnik na nohy pred sprchacem zcela mokry, asi nestacili vymenit, nebot pri zaverecne sprse uz byl cisty a suchy.

Po sprse jsem se sam presunul zpet na pokoj, kde cekala maserka v rucniku, ktery odlozila az po mem ulehnuti na bricho. Masaz na brise velmi kvalitni, spise takova sportovnejsi tantra, maserka projela palci celou pater od krku po bedra, tam a zpet, pak celymi dlanemi zbytek zad, olej pouzila primerene tak, aby nic nedrhlo, ale zaroven to zas prilis nelepilo. Po zadech nasledovala masaz vsech koncetin, vcetne prstu na rukach ci plosek nohou. Prvni eroticky okamzik nastal ke konci polohy na brise, kdy jemne masirovala zadek, zajizdela mezi pulky a vse zakoncila jemnym b2b na mych lopatkach, ale ne zadna divocina, takove to jemne dotykani, kdy citite jeji prsa ci bradavku na svych zadech, namisto zbesileho slajdovani ze strany na stranu. Toto mi nahodou vyhovuje mnohem vic.

Po obratce nasledovala opet spise tantricka verze masaze lingamu, maserka je vsak otevrena vzajemne domluve, zjistuje, co ma clovek rad, takze jsme chvili mazlili, chvili jen tak lezeli, povidali, mohl jsem si libovolne pohrat s nozkama, parada, takto ma vypadat spravna domluva a komunikace klient vs maserka 😊 Po mem vyvrcholeni jsme jeste oba zrelaxovali, povidali, pote jsem se presunul do sprchy opet samostatne, zaplatil na pokoji, Sara me vyprovodila ke dverim do baraku, rozlouceni pusou na tvare, zapomnel jsem zkontrolovat cas, az pak pozdeji, myslim ze celkem to bylo tak 70 min, takovy ten Candy shop model 😊

Super zazitek, maserku doporucuji pro jeji maserske dovednosti a prijemne vystupovani, ovsem spise tem zkusenejsim jedincum, kteri si dokazi domluvit co a jak a pak mohou v ramci pravidel dostat vse, co jim vyhovuje 😊

Eroticka masaz celeho tela, 60 min za 1800 Kc.

https://tapky.info/?4569,sara-masaze-princess-773-480-202-773480202

7S6A4055-Edit_web-1.jpg 7S6A4072-Edit_web-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
30 dubna, 2023 19:48
Reply to  Fuckster

A sakra, tak dik, ted budou vsichni vedet ze ty recenze vlastne vubec nectu 😀

16 září, 2023 05:25
Reply to  Fuckster

Pane Fuckster, vždyť to je ale slečna na jiném podniku. To vadí? 🙁 🤔

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx