Erotické masáže Praha

Linda – Infinity

Koukam ze Linda ma nove fotky, ktere se teda opravdu povedly. Ja jsem ji sel zkusit jeste na stare fotky, nalakala me zdejsi recenze. Musim potvrdit ze Linda je opravdu paradne upravena malinka slecna. Tak malou slecnu jsem jeste asi nemel 🙂 Privitani na jednicku s polibky na tvar. Domluva na masazi (beru hodinu Mix za 1900,-) a uz mirime spolecne do sprchy. Zjsituju ze ma moc peknou stihlou postavu s fajn prdelkou a mensimy prsy. Nejdriv se umyjeme a jeji zakleknuti s pusou tesne u nej je asi jeji know how. Kazdopadne je to moc vzrusujici. Pokracujeme objimanim a mazlenim uz ve sprse, takze priprava na masaz kvalitni 🙂

Po ulehnuti na futon zacina masirovat nohy, zadek a nezapomina rukou zkontrolovat spravna mista. Po masazi zad plynule prechazi v telo na telo. Vzdychani u ucha a propletani prstu nechybi. Soucasne se umi hezky nastavit do zrcadla, takze i vizualni pohled je hodne fajn. Pote si kleka pred mou hlavu a zacina masaz zad a telo na telo v teto poloze kdy mam opet jeji ruce v kline. Veli otocku, zustava nade mnou a po naolejovani zacina telo na telo z teto strany. Postupne prechazi do 69, ve ktere si hrajeme hodne dlouho. Pokracuje obraceny konicek a vyvrcholeni v klasickem konicku. Ihned neuklizi ale pekne si na me lehne a jeste se spolecne trosku v objeti domazlime.

Finalni spolecna sprcha uz jen ocistna s povidanim o zivote. Platba a pusa na cestu. Odchazim s usmevem na tvari takze za me super.

https://www.tapky.info/?4566,linda-infinity-spa-603-373-881-603373881

77DCC051-85D3-4A96-AD07-44CD2B8C4934-683x1024.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx