Erotické masáže Praha

Adel – Infinity

Pobočka Koubkova. Objednání přes WA. Vstup ok.
Adel mě vítá v červených šatech a já jí mlsně okukuju – je na co se dívat, navíc je hezky načesaná a navoněná. Domlouváme se na společné sprše. A po chvilce čekání jdeme na to.
Sprcha je taková něžná napůl umývací a jemně dráždivá. První kontakt s tělem Adel si užívám. Za mě ideální figura pro masérku, kosti netrčí, nic nikde nepřebývá. Vše (zatím) mlaďounké a pevné.
Masáž začíná jemným hlazením a je mi potvrzeno, že Adel bude jemná a tulivá masérka. Hned v úvodu mě navíc navnazuje jemňoučký kontakt s mým nádobíčkem. Užívám si pohled v zrcadle na Adelin exkluzivní zadek. Trochu mě překvapí, že Adel se nebojí přitlačit – chválím práci předloktí. Šikovnější pasáže jsou prokládány mazlivými přestávkami – Adel se na mě různě pokládá, tulí se a čas od času šmátrá, aby zkontrolovala kondici toho dole. Celý zážitek je multismyslový, protože jej doplňuje vhodně zvolený jemný parfém. Parfémům úplně neholduji, ale tady to dotváří celý zážitek. Je to éterické jak okvětní lístky rozkvetlé třešně.
Lebedím si pod jemnými tahy Adelina těla. Na chvíli mi dokonce nestydatě přisedla ruku.
Po otočce si ke mně přiléhá, objímá mě a jemně mi vzdychá do ucha. Něžnosti pokračují a já se postupně jemně propracovávám dolů. A i tam si to náležitě vychutnávám. Pak objímání, tření našich těl o sebe, Adel nakonec získává převahu v pozici nahoře a napůl bříškem, napůl stehnem mě dodělá. Na chvilku se mi zatmí před očima. Když se probírám, jsme stále v obětí a já hledím do té krásné tvářičky. Uff, to bylo dobré.
Sprcha, romantické rozloučení a zpět do víru velkoměsta.

1h Infinity Mix + pussycat 2400,-

https://tapky.info/?4548,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

4E156A3D-0D27-44B9-AA38-8C8E5978E935.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx