Erotické masáže Praha

Veronika – Secret place

Veronika – Secret Place

V rámci výzvědné služby jsem zahlédl novou masérku v salonu Secret place, Veroniku. Fotky vypadaly lákavě, popisky ještě více, salon zde na webu nemá nejhorší jméno, tak jsem to šel risknout. Objednání přes Whatsapp, potvrzení hodinu před, standardní postup.

5min před začátkem píšu, že jsem na místě, zvonek bohužel zřejmě zatím nemají. Po cca 10min čekání si pro mě přichází samotná Veronika, moc si ji zatím neprohlížím, přeci jen to čekání na náladě nepřidalo. Vcházíme dovnitř a důvod čekání je jasný, porouchala se sprcha a jsou lehce vyplavení. Nu což, náhody se dějí, Veronika mě uvádí na pokoj, konečně si ji trochu prohlížím, ale o tom více později. Vysvětluje mi provizorní provoz, zároveň nabízí svou hlavní doménu a to sice anální masáž. O jiných variantách se nezmiňuje a rovnou předesílá cenu i dobu. Trochu překvapen na to kývu, slečna je více než hezká, pokoj ucházející, jsme tam sami a zkusit se má vše.

Za zmínku zde stojí, že Veronika je češka, domluva tedy snadná a je znát, že je slečna zvyklá si průběh relativně řídit. Během konverzace u masáže se i dozvídám, že se zaměřuje na dominanci, kromě anální masáže a masáže prostaty – vše ji věřím, v rukách drží pevně vše, tedy i otěže. Uvodní masáž je tedy na břiše, s dostatkem oleje, bohužel je u toho zatím oblečena. Zde podotknu – pro mě první zkušenost, nic extra mi to neříkalo, ale věřím, že pro zájemce o tento typ masáže se jedná o výbornou masérku.

Přetáčíme se na břicho, Veronika se konečně svléká a mně padá brada – s přehledem nejhezčí dívka, kterou jsem kdy na masážích potkal, blíží se vrcholu i v osobním životě. Štíhlá blondýnka, absolutně žensky vysportované tělo, dostatek hmoty na dolních končetinách, perfektní trojky (uváděné 4 spíše ne, ale kvalita je bezchybná). Fotky na stránkách salonu ji určitě ubírají a působí na nich mnohem méně žensky, než ve skutečnosti.

Nu což, po pro mě nezajímavé části na břiše je část na zádech lepší – Veronika mě sama navádí, co se jí líbí (kde jak zmáčknout, sám jsem se na to i ptal), jasně vymezuje možnosti kontaktu. Bez vyzvání jde záhy do 69, ruční práci má taktéž velice kvalitní. Po chvíli mě vyzve, ať masíruji já ji, načež zakončujeme na její prsa se mnou v kleku nad ní.

Bohužel stále bez sprchy se utíráme, naštěstí jde olej docela dobře dolů, následuje krátký small talk a loučíme se. Shrnul bych jako profesionální masáž s nádhernou mladou dívkou, koho láká zejména dominance (moc se v tom neorientuji, nicméně Veronika je zřejmě bere velmi vážně a věnuje se jí dlouho a snad dobře) nebo anální masáž, tak zde určitě pochodí.

Na obranu salonu mi poté ještě píší omluvu za sprchu (hezké gesto, nicméně nechám zde, že chybějící sprcha na olejové masáži je velký špatný) a dořešujeme Veroniky nabídku, která obsahuje pouze Lingam a anální masáž, abyste tedy nebyli překvapeni.

Anální masáž (není v ceníku) – 1h – 2200kč.

https://www.tapky.info/?4598,veronika-secret-place-606-566-696-606566696

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 dubna, 2023 11:24

Dík za recenzi, mám tuto masérku v hledáčku, akorát jsem nejdřív špatně pochopil ten obrat „zaměřuje se na dominanci, kromě anální masáže„, ale podle zbytku recenze hádám, že právě obě tyto věci dělá.

27 dubna, 2023 14:30

Tos byl na té nové adrese Praha 10? Anální masáž je tedy co, pouze prostata nebo nějak zvenčí? Jinak dle webu pracuje i pro Holy club…

30 května, 2023 01:29

Pro zpestření jsem Veroniku také vyzkoušel, a za mě velká spokojenost. Celou recenzi nemá cenu moc psát, jelikož by byla jako přes kopírák od Šediváka.

Každopádně, kdo si potrpí na masáž prostaty tak je Veronika velmi dobrá volba,

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx