Erotické masáže Praha

Nicola – Infinity Spa

Přidám ještě jeden zážitek z infinity spa. Během měsíce dubna jsem tento salon navštívil již podruhé za sebou. Tentokrát padla volba na Nicolu. Po minulé zkušenosti jsem se rozhodl opet pro Infinity Mix 60min. za 1900 Kč, protože tato cena se mi zdá naprosto skvělá. Salon asi není třeba představovat, Halkova 6, zatím jsem neměl problém s parkováním, takže za mě skvělá volba.

Rezervace proběhla bez problémů přes Whatsapp. V domluvený čas přijíždím na domluvenou adresu a hned jsem vpuštěn do domu ( zvonek masáže). Salon se nachází v prvním patře a dveře mi již otevírá Nicola. Slečna je od začátku skvěle naladěná a usměvavá. Proběhne krátké přivítání, domluva na službě a jde se do sprchy. Už při první návštěvě jsem si říkal, jestli má salon jen jednu koupelnu s mega vanou! Asi ano, protože jsme v místnosti chvíli čekali, jelikož koupelna byla obsazená.

Nicola je krásná blondýnka se skvělým tělem. Takže se mi ve sprše okamžitě postavil. Nicola mluví docela dobře česky, takže jsme si na začátku při vzájemném mydlení skvěle popovídali… Pak jsme se osušili a vrátili se na pokoj. Krátká masáž zad a otočka. Musím uznat, že její naolejované tělo vypadá skvěle. Během masáže předvádí různé polohy, které si díky zrcadlu na stěně člověk prostě užije. Nevynechá ani polohu 69 a honit ho umí opravdu dobře, musel jsem se hodně držet, abych se hned neudělal. Nemá problém s doteky, takže jsem si hrál s její kundičkou. Nakonec výstrik a krátké povídání. Pak společna sprcha, platba a domů.

Nicola – Infinity Spa- 603 373 881 – 603373881 – Tapky.info

Za mě salon 8/10, Nicola 8,5/10, opakovani asi ano.

Nicola-2-1.JPG Nicola-1-0.JPG

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx