Erotické masáže Praha

Lea – Rabbit Hall

Návštěvu jsem měl v hlavě delší dobu. Leu alias Chloe jsem si střihnul už za jejího předchozího působení v Candyshopu a vždy jsem odcházel spokojen. A tak jsem si tento týden naplánoval jednu ranní kontrolu kvality v RH.

Objednání přes jejich stránky a překvapivě volný termín na druhý den hezky zrána 8:00. Co víc do pro mě stále nedotčené lokace v Straropramenné ulice. Trošku rozčarování z toho věčného potvrzování rezervací ale pan Králík je tvor opatrný v tomto směru ale jde se.

B2B – 60 minut – 1900CZK

Vydávám se na danou adresu, po cestě míjím a mávám Paule do okna se slovy „Zlato, dneska ne, jdu jinam“ (joke). Zahnu za roh a poučen instrukcemi mačkám kouzelné číslo a následně potvrzuji ikonou zvonečku (!). Vpuštěn záhy, jde se jak je zvykem do suterénu. Dveře se otvírají a shledávám se s Leou. Úvodní potřesení rukou a mlask na tvář probíhá vždy poněkud komicky a to nejden kvůli té její výšce. Dejavu. V ůvodním pokecu Lea/Chloe zkouší, zda jsem již tady byl. Ale po chvíli sama rozpozná starou tvář a vzpomene si, odkud že se známe (a to jsme se tak půl roku neviděli!). Jinak salón sám o sobě nadesignovaný jako na Vinohradské, pokoje větší, ale všechny nemají vlastní sprchu. Nicméně mám na výběr a volím ten se sprchou.

Objednávám něco k pití a kývnu na společnou sprchu, i když vím, že sprcha není u této masérky její nejsilnější disciplína. A při tom výškovém handicapu působí poněkud usměvně. Nečekám na nic, a začíním sám. Lea se přidá záhy, subjektivně pozoruji její více vypracovanou postavu, holka si to poctivě dává v posilovně jak přiznává. Zřejmě proto ubylo trošku tukové náplně v hrudní oblasti (spíš 2.5) a všechno se tak nějak celkově vyplnulo. Lea zkouší lehkou hoňku, ale tak nějak to spíš neguji, protože dneska jsem tu na jeden shot! Jde se na matrac.

Mám pamatováka a vím, že tady se show rozjíždí velmi pozvolna. Takže nejdřív přicháźí masáž bez větší erotiky. Nicméně poté, už poměrně intenzivní B2B, které pozoruji přes boční zrcadlo. Příjemný momemnt. Naskytne si i několik okamžiků, kdy Vám Lea dá „potežkat“ její prsa do dlaní a i takové „nevinné“ pozice, kdy máte v pozici na břiše přístup k jejímu pokladu. Otočka přichází něco před půlkou a první „Všechno v pořádku“ z jejich úst. Takže „so far, so good, Lea“.

Na zádech přichází další série B2B slidů, i části kdy se může člověk pomazlit s jejíma prsama. Co chybělo, byla obracení 69, ale tu Lea v repertoáru neměla ani v CS. Nicméně, holka je to dosti submisivní a tak se snadno stane, že po chvíli na zádech končí sama Lea :-). Připomělo mi to jednu zrzku Báru, co dělala v RB, pak Candy a teď jestli se nepletu ji najdete v Alfě. Ale zpátky Lee na zádech. Meze Vaší fantazie se moc nekladou a v rámci pravidel slušného chování se dá zažít hodně silný „erotický“ zážitek. Musím říct, že u výše zmíněné Báry jsem něco podobného zažil taky, ale tam ten její „orgasmus“ je hodně zahraný. Tady bych řekl, že to bylo jinak, když se mi holka klepala ještě dobrou minutu v silném objetí. Takže pak se přešlo na můj plný pytel a při krásné hoňce obouruč, s jejím obličejem proklatě blázko, přístupem k dolní i horní intimní části, jsem to prostě vystřílel.

Kouknu na hodiny a 60 minut fuč. Lea alias Chloe se zeptá podruhé svým „Všechno v pořádku?“. Naprosto. Času není, a tak sám iniciuji odchod do sprchy, kde jeětě probereme zákulisní drby, to mě taky dost bere. Zaplatím a v chodbě již slyším bzučák oznamující kolegu zvonícího na zvonek. Králík tohle moc neřeší, tady člověk potká nejednoho kolegu při vstupu, i výstupu.(V Candyshopu se mi to v životě nestalo a vždycky mě někam odklidí, když se blíží kolize.).

Masážím a uzdičkám zvlášť nazdar!

https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-774910918

P.S.: Problém s opuchlou uzdičkou jsem neměl, viz. předchozí recenze.

Lea.jpg

3 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 dubna, 2023 13:40

Zmínka o Báře z RH/posléze CS mě zaujala – je to opravdu ona, která je teď na stránkách Alfa masáží? Štíhlá, menší zrzka, brýle?

21 dubna, 2023 16:50
Reply to  Sedivak

Ano 😎

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx