Erotické masáže Praha

Bianca – Cherry Massage

Před třetí masáží narážím na tento skvělý web, plný luxusních recenzí na masérky. Hoši jste skvělí písaři a tím máte u mě palec hore, dokážete fakt popsat vše dobře a člověk je už u toho vzrušenej 😀 . Po přečtení snad všech recenzí a bedlivém rozhodnutí padlo očko na Biancu, která mě zaujala svými total top strop skvosty a finely toned figurkou.

V 11 hod přicházím do salonu, který jsem nemohl vůbec najít, tak jsem zavolal operátorce a pak již O.K. U dveří mi otevře nádherná Bianca, konečně Češka, yessss bejbyyy. Pozdravíme se a uvítám ji pusou na dlaň, což ji docela uchvátilo (myslím) :D. Odvádí mě na pokoj, kde domlouváme masáž B2B na 60 min za 2200,- , pak odchází pro nějaké věcičky a já čekám jak malý nedočkavý kluk v hračkářství :D.

Úvodní sprchu s dovolením kvůli času odmítnu (takticky) :D. Vrhá se tedy na masáž nohou a zadku, která mi bohužel přijde zdlouhavá a za mě nudná 🙁 , a tak se ji ptám jestli mohu rovnou na záda. Vyhověla, avšak velmi překvapivě. Párkrát jsem ji hodil pochvaly na tu její krásu a balóny, který jsou fakt úlet, krásně kulaté, akorát měkké na mazlení do ruky, nu docela jsem si s nimi vyhrál . Při části na zádech nasazuje intenzivní B2B slajding, kde zapojuje výhradně své skvosty, škoda že ne víc mušličku, kterou má taky nádherně hladkou a voňavou. Dole se hladit nechá a to, i když lehce přitlačím. No prostě holka jak má být :D. Škoda jen, že nedává víc očních pohledů a GFE náznaků 🙁 . Při masáži mého kamaráda střídá polohu z boku a 69, kdy dává na obdiv svoji jeskyňku a já neodolám a začnu ji tam dráždit bod G a postupně zajíždím prstíky i dovnitř, při čemž cítím, jak je krásně mokrá a voňavá. Navíc začíná jemně sténat a to prostě miluju. Po té jsem se utrhl ze řetězu, promiň Bianco a začal jsem ji lízat, na což už reagovala zákazem :(. Ruční job má zmáknutý skvěle, umí krásně přidat i ubrat, ale já jsem to nevydržel a cca po 30 min došlo k erupci. Po té následovalo mazlení a pokus o druhé kolo se vzájemným drážděním. Její jeskyňky a melounků jsem se prostě nenabažil :D. Na konci mi nabídla vyvrcholení na ty její krásná prsa, které jsem bohužel už nestihl :(.

Jediné co bych vytkl je lehce horší GFE, minimální vybízení ke kontaktu i ze strany masážníka a nudnější začátek, který ale může někoho jiného bavit.

Konec konců dávám 9/10, pokud máte rádi vzhledově holky typu full packet AMG GTR 😀 tak určitě vyzkoušejte a dejte vědět. Já určitě někdy budu opakovat (až bude love na zbyt) a Bianco, pokud tohle čteš, tak příště to spolu rozjedeme ještě ve větším stylu, samozřejmě v rámci pravidel :).

PS: věk a fotky nesedí, v reálu je ještě lepší a hezčí

https://www.tapky.info/?4344,bianca-cherry-massage-774-292-109-774292109

112WhatsApp-Image-2022-09-15-at-07.54.49.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx