Erotické masáže Praha

Tina – Candy Shop Massage

Začal jsem postupně procházet osazenstvo Candy Shopu a tentokrát padla volba na Tinu. Objednání, na pohodu, nejdřív přes chatovací aplikaci zjišťuji volný termín a pak přes sms objednávám.

Přijdu na čas a po v puštění do baráku mě u schodů do podzemí vítá Tina. Mladá holka, usměvavá a za mě ta nejhezčí, co jsem na masážích snad potkal. Co se komunikace týče hned skáče do angličtiny, s kterou podle mě nemá problém a domluva v pohodě. Teda sice jen základní fráze, takže na pokec to není, ale shower, back, turn atd. nám stačí. Na baru domluvíme typ masáže, proběhne placení, dostanu vodu a už mě za ruku vede do pokojíku.

Tentokrát jsme ve větším pokoji s vlastní sprchou. Dotaz na společnou sprchu, se kterou souhlasí. Pak se omluví, že se musí jít na chvíli připravit. No už jsem svlečenej, tak do tý sprchy vklouznu rovnou sám, ať ze sebe nejdřív smyju celodenní pot. Po chvíli přichází Tina, shazuje svršky, při čemž se ukáže její potřeba podprsenky. Někdo tady psal ale něco o povislejch plandajících prsách, s čímž já nemůžu souhlasit. Je to holka hodně obdařená a kůzlátka uvolněná z černé svěrací kazajky jsou trochu neposlušná, ale při jejím věku a kondici to není ještě žádná tragédie, pro horňáka spíš plusové body navíc. Společná sprcha pokračuje supr, celého poctivě namydlí, chloubu dokonce v poloze v kleče pěkně před očima. No a pak rozjede svoji specialitu, a tou je přímá masáž mezi stehny. No ale jak to popsat, no prostě trojúhelník, ze dvou stran její stehna a seshora její poklad. Do toho rozjede líbačku (příplatek – opravdu doporučuju, je to bod který nastaví GFE) a já se nechám unášet. Takže první kolo zakončeno ve sprše. Pak dokončení očisty včetně osušení ručníkem, žádný tady máš a utři se sám. Teď si uvědomuju, že jsem měl stále pocit, že je o mě pečováno v každou chvíli, že já jsem opravdu ten co si to má užít. Tenhle pocit se na masáži ne vždy dostaví, tentokrát byl ale maximální.

Přesun na postel a následuje klasická masáž na břiše. Tady přichází první drobná výtka pokoje. Tím že je sprcha přímo na pokoji ( a ještě walk-in) a holky používají dost horkou vodu, dojde k zapaření zrcadel okolo postele, takže tentokrát šmírování masérky v zrcadlech znemožněno. Na druhou stranu  to ale uleví od namáhání krku při snaze všechno zahlédnout, takže si můžu pohodlně zabořit hlavu do polštáře, uvolnit krk a nechat se masírovat. Masáž spíše hlazení, sportovní nečekejte, ale důkladná, včetně masáže hlavy, uší až po prsty u nohou. Během této části zajíždí i do správných míst a buduje znovu erotično. Zde musím dát jednu obrovskou pochvalu. Tahle holka má neskutečný cit a provádí nejlepší masáž (teda spíš hlazení, škádlení, dráždění) kulek v poloze na břiše co jsem zažil. Všímá si co mě vzrušuje a tak se toho drží.

No a pak přechod na b2b, začne na mě celá klouzat ze všech směrů a pořádně mi záda promasíruje svým zadečkem, prsíčky i svojí jeskyňkou. Následuje otočka po které následuje  simlace sexu stejné jak jsem již popsal u sprchy, tentokrát ale v polohách ona na mě zády, ke mě čelem, koníček (znovu se zopakuju, tyhle krásný kozičky že jsou visáky? vůbec! To je pohled, kterýho se nenabažíte). Končíme v poloze 69, kdy bych si to i chtěl vychutnat dýl, ale ta holka to tak umí, že to prostě nevydržím a končím druhý kolo.

Při očistě kouknu na hodiny a vidím že jsem tam hodinu, tak si říkám fajn, za zbývajících 30 minut se dá něco stihnout. Přitulí se a následuje jemné hlazení, hraní si s prsty, její jemné úsměvy. Tady mi to kazí zrcadlo na stropě, teda ta holka supr, ale ten medvěd po zimním spánku pod ní… No nic musím začít cvičit. Lehký relax trvá nakonec 10 minut, ale nevadí, je to po dvou kolech opravdu příjemné. Najednou zahlásí shower. říkám si proč ne, první sprcha byla divočina, tak budeme pokračovat ve sprše. Ta je fajn, poctivě mě odmastí, ale směřuje to ke konci. Následuje osušení a její odchod. No 10 minut před vypršením limitu oblečenej odcházím. Ale neberte to negativně, s úsměvem na rtech, protože jsem si ten čas fakt užil, a nechci si kazit zážitek dohadováním o minutách.

Pusa na schodech, kde ještě potkáme panímámu a pa. Zážitek supr, ikdyž časově teda skrouhnuto dost. No a pak přišlo překvapení. Pípne mi smska, že se omlouvají, protože se Tina špatně koukla na hodiny a že mě zkrátila masáž a jako omluvu mi dávají slevu na příště. Jako tohle jsem nečekal, i jsem byl už smířený s drobným zkrácením (d2d bylo zkrácený snad 5-10 minut z 90). Ale tenhle přístup a sebereflexe je fajn. Asi jsem si našel nový oblíbený podnik.

Masáž: Pussycat masáž, 90 minut – 2800Kč + 500 Kč líbání

Odkaz: Tina – Candy Shop Massage – 773 667 250 – 773667250 – Tapky.info

 

 

tina-11-1.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx