Erotické masáže Praha

Adel – Rabitt Hall

Měl jsem jsem chuť na Asii a nakonec zakotvil u Adel u pana Králíka. Recenze takové nic moc, ale byly v nich nadějné části. Tak jsem byl optimizta.
Adel je milá holka, taková bezprostřední, s krásným obličejem. V župánku vypadala dost sexy a mě se sbíhly sliny.
Nadšení trochu dopadlo, když ten župan shodila – tělo sportem nedotknuté, což se pomalu začíná projevovat, zatím ne úplně trága, ale zatím.
Sprcha jen na omytí, tak muj optimizmus začíná bled out. Masáž zad taková jak od kámošky. Trochu u toho plkáme a erotika nešla ani okolo. Masáž sportovní a dobrá.
Pak si Adel náhodou vzpomněla, že jsme jako na erotice a začala po mě tak divně přejíždět. Bylo to dost nahrubo a divný tempo. Trochu jako když válcujou silnici. Ok, říkám si. Tohle se nepovedlo.
Když mě dovalchovala a můžu se otočit, nasadila trochu masáže a pak zase valcha. Naštěstí na mě vyšpulila svojí pičku. A ty vole – je exkluzivní. Když mi ta nej(š)pičkovější pička krouží kolem ksichtu dostanu chuť jí pěkně slíznout. Měním objednávku na pussycat a házím si slečnu na záda. Konečně to dostalo grády.
Holka se toho nebojí, kroutí se u toho, přidržuje mi hlavu. Nakonec jí zdárně dokončuju. Objímání, děkování, můj rychlej střik, už sme přetekli do basketbalu. A odchod. Docela sem si nakonec na té Asii pochutnal.

😏

Pussycat hodina 2400,-
https://tapky.info/?3987,adel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Adel2.jpg-0.webp Adel4.jpg-1.webp

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx