Erotické masáže Praha

Mila – Number One

Na fotce se mi líbila nová slečna Mila, takže objednání a rezervuju secret masáž na hodinu.

Při příchodu otevření vcelku rychle, otevírá mi paní s delšími blond vlasy v minisukni. Říkám že jdu za Milou a ona jojo to jsem já. Takže při příchodu trošku překvápko, protože věkově jí rozhodně není 23 ale minimálně +10. Chvíli váhám nad otočkou nebo výběrem nějaké jiné slečny, ale je milá energická a usměvavá, takže zůstávám. Hned nabízí pití, takže beru pití a míříme do druhého pokoje po strmých schodech, tentokrát vpravo. Pokoj opravdu velký, dokonce jsou tam dvě matrace, takže jen doufám že tam v průběhu nepřistane vedle někdo další 😀
Po příchodu na pokoj probíhá platba, odnáší peníze a já lezu do sprchy. Stihnu se opláchnout a už se za mnou řítí do sprchy Mila. Kroutí se v rytmu hudby a zpívá si u toho a hned se na mě vrhá 🙂 Objímačka, točí se ke mě zadkem a kroutí mi s ním v klíně. Jednu ruku mi dává na prsa a druhou k ní do klína. Prostě na nic nečeká, takže po chvilce velím stop a mířím s tvrdým ven.
Jinak Mila má kérku přes bok a stehno, je vidět že byla asi v mládí hodně divoká. Teda ona je divoká pořád. Na těle je vidět že už to není dvacítka, ale postavu se evidentna snaží udržovat, takže se to pořád dá. Prsa měkčí dvojky asi po dítěti.
Po ulehnutí na futon začíná masáž nohou a nezapomíná brnkat a dráždit. Poté začíná tělo na tělo, kdy mě zalehne a vášnivě po mé jezdí. Proplétání prstů a polibky na ucho, krk a do vlasů nechybí. Celé to působí dost uvěřitelně a přijde mi že si to možná užívá ještě víc než já 🙂 Pak přichází zlatý hřeb polohy na břiše, kdy se opravdu pár minut velmi důkladně věnuje hrází, koulím a ptáků. Velmi důkladně hnete masíruje, obě ruce strká pode mě, tohle je opravdu wow. Ještě chvíle tělo na tělo a je tu otočka. Po otočce je to velká divočina. Tělo na tělo, koníček zepředu, zezadu. Sama mě navádí ruce, ať ji olejuju prsa, nebo honím klitoris. U toho všeho mě ona dost sběsile honí a diví se že to na mě nějak nefunguje. Takže nasazuje nejtěžší kalibr 69 a ani nestihnu zahlásit stop a už to ze mě ždíme 🙂
Na rozdíl od ostatních masérek ptáka z ruky nepouští a lehce ho honí a hladí dokud nezměkne. Tohle je moc fajn, po otření si ke mě na chvíli lehá. Jelikož máme ještě dost času tak si kleká za mě a dostává se mi masáž hlavy a trapézů.
Po masáži opět společná sprcha s tanečkem a zpěvem 😀 Já sem nezpíval ani netančil …

Takže masáž super, zkušenosti jsou znát. Výhrady mám pouze proti uváděnému věku. Šel jsem za mladou slečnou a převálcovala mě nadržená milfka 😀 Fotka odpovídá, dokonce je asi z pokoje kde jsme spolu byli.

Hodina secret masáže 2500 Kč
https://www.tapky.info/?4550,mila-number-one-massage-777-405-722-777405722

viber_2023-03-18_13-12-38-655.jpg.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx