Erotické masáže Praha

Nicola – Infinity

Typ slečny: elegantní a co se týká erotiky, rafinovaná.

Poznámka ke vzhledu: fotky sedí, krásně ploché břicho, tetování: zahlédl jsem dvě, malá a velmi vkusná.

Začátek:
Objednání a logistika proběhly v pořádku. Velmi diskrétní vstup. Nespatřen žádný domorodec. Otevírá mi přímo Nikol a já vím, že to bude dobré. Je to holka jako obrázek a nese jako laňka, když mě vede na pokoj. Sprchu výjimečně dávám sám, jsem trochu oplcený, tak rychlá hygiena.

Masáž:
Nikol mě velmi přitahuje, a tak jí od začátku šmíruji v zrcadle a ona ví, že se dívám a předvádí se. Její pohyby jsou velmi ladné a řadu věcí dělá velmi pomalu – dodává to celé masáži až obřadní nádech a překvapivě to později pomáhá stupňovat erotickou atmosféru. Masírovat holka umí, ale přecijenom oceňuji, když na sebe začne pomalu a důkladně nanášet olej a se šibalsky mě v zrcadle pozoruje, co já na to. Velmi ladně a erotický po mě začne klouzat a já s potěšením zjišťuji, že to není žádná netykavka. Sama mi navádí ruce a já se s potěšením blíže seznamují s jejím tělem. Tady nemám co vytknout, dokonce i masáž zadkem, kterou běžně nevyhledávám, měla své kouzlo a erotická atmosféra neopadla, naopak se stále stupňovala.
Otočka a bližší kontakt. Nyní mohu využít toho, že je vše nadosah a já se (se svolením slečny) nikterak neženýruju a laskám a ochutnávám její tělo. Je to přijímáno s povděkem, a tak si slečnu položím na záda a začnu se jí věnovat i velmi nablízko a intimně, jak název masáže pussycat vystihuje. Nikol mi jde velmi ochotně naproti, občas mě svírá stejný, občas hladí po vlasech. Pak změníme pozici, ležíme na boku a hrajeme si navzájem. Nikol mě objímá, hladí, honí, vzdychá a jí k sobě tisknu. Všechno je dokonalé, a tak nastává má erupce. Trochu se ztrácím. Když se proberu, zjišťuji, že čas jsme přetáhli, nicméně minutka na do mazlení se našla a hurá do sprchy – tu dávám opět sám (pospíchal jsem na schůzku).

Závěr:
Velmi silný zážitek, s krásnou mladou slečnou, která mi dala pocit, že je tam pro mě a že to byl i pro ni příjemně strávený čas.

Smajlík: 😍

Masáž: Infinity mix 1h plus pussycat
Cena: 1900,- plus 500,-

Odkaz:
https://tapky.info/?4297,nicola-infinity-spa-603-373-881-603373881

nicola_01.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx