Erotické masáže Praha

Mary – Candy Shop Massage

Po delší době pročítání zdejších recenzí jsem se rozhodl navštívit pro mě zatím neznámy Candy Shop. rezervace proběhla za pomoci chatovací aplikace, kdy mi potvrdili, kdo je volný a nakonec poslali instrukce na rezervaci přes SMS. Nevím proč mi to nezarezervovali rovnou. U tohoto podniku chybí aplikace s reálnými termíny. To už začíná být standardem a rezervace je o hodně snazší. Tak to je můj návrh na zlepšení služeb.

Rezervoval jsem se ráno a spíš na blind, takže jsem byl rád, že volno měla jedna ze mnou předvybraných slečen – Mary. Ve stanovený čas zvoním na zvonek masáže, jsem vpuštěn dovnitř a podle za nic se nestydících cedulí se parkuju před správné dveře, které se otvírají a vítá mě Mary. Na první pohled mladá holka v kožených šatičkách vepředu na zip, širokým úsměvem a evidentní zálibou v tetováních. Ale čím dýl jsem se na ni během masáže díval, tím víc se mi líbila. V obličeji nezapře východní původ, ale česky mluví dobře, někdy poprosí o zřetelnější mluvu. To se u tý předpokládaný hyperventilace někdy špatně dodržuje. Odvedla mě k baru, nabídnuto pití a domluva služeb. Dávám pussycat masáž a když se dívám na její úsměv, přihazuji líbání. To jsem na masážích ještě nezkoušel a byl jsem zvědavý, jestli to vylepší atmosféru. A dopředu říkám, že to s touhle holkou za to stálo, supr investice.

Po zaplacení se přesunujeme do nejmenšího pokojíku, jaký jsem na masážích viděl. Jen postel a okolo tak  40 centimetrů prostoru ke zdi. Ale je pravda, že tam nejsem za běháním po cimře, ale válením se po matračce, která má standardní rozměry. Vybídne mě k odložení oblečení, při čemž mě pozoruje. Poté dotaz na sprchu, kterou beru společnou, v tu chvíli mě vyzve, abych jí pomohl s vysvlékáním. Evidentně to vúbec nepotřebovala, ale atmosféru to nastartovalo.

A teď největší plus tohoto podniku. Dostanu župan na přesun do sprchy. Fakt župan, do kterýho se v pohodě vejdu. Žádnou utěrku, z pod který mi čouhá vercajk. 20 bodů z 10, že to někoho konečně napadlo.

Sprcha ze začátku pohodová, spíš očistná, ale pak se na mě vrhne s líbáním a dalšími postupy, že za chvíli je zase sprcha očistná. Takhle rychle jsem ještě nebyl. Přesun na pokoj kde následuje masáž od hlazení, přes velmi poctivou masáž lýtek a stehen až k b2b. No a pak klasika otočka, po který to byla divočina a zde nejvíce zase používala líbání. Jedno sklouznutí huban, další sklouznutí huban atd. atd. Supr to zlepší GFE pocit. Nakonec kapituluji v 69 při tom čím je tahle masáž vyhlášená.

Očista a jemné hlazení, masáž mých dlaní, při které začínám vrnět a cítím, že bych snad usnul. Zmíní že máme ještě 15 minut, tak navrhnu ještě jedno kolo, při kterém zase ukáže další plejádu přístupů. Ta holka to fakt umí, ví kam šáhnout, co nastavit, zkrátka profesionální přístup. Sice do třetice to už nestihnem, ale užil jsem si to.

Druhá sprcha už skoro bez erotického náboje, ale s úsměvy. Pak oblíct a při zapínání hodinek zjišťuju, že je to přesně 90 minut co jsem zvonil na zvonek. Takže čas OK. Vyprovodí mě, nabízí ještě další pití, ale s díky už odcházím.

Celkové hodnocení? Ta holka je tornádo, která ví co dělá, proč to dělá, jak se to dělá, nestydí se za to a jak to teď píšu, zase bych chtěl být u ní.

Masáž: Pussycat 90 minut za 2800 Kč (akce), plus líbání za 500 Kč.

Odkaz: Mary – Candy Shop Massage – 773 667 250 – 773667250 – Tapky.info

mary-8.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx