Ostatní

Rada pro první navstevu

Zdravím všechny,

přemýšlím o první návštěvě. A rád bych od vás zkušenějších řadu nebo doporučení kam (za kým) vyrazit. Jde o to, ze s ničím podobným nemám žádnou zkušenost. Jde o to, že máme 10 měsíců prcka a máme ještě porad nějaké gyn. prob. a já už bych trochu potřeboval vypustit páru jinak.Nejradeji bych k někomu kdo po mě nebude chtit instruovat, někoho kdo to pěkně sam povede. Popravde si myslím, že se budu asi stydět, ale třeba ne😅 Peníze jsou mi úplně jedno a co se vzhledu týče mám rád sportovnější postavy, ale myslím si, že mi to takhle poprvé bude taky sumak. 😅

Takze prosím o tip kam(ke komu) byste mi poradili zajít takhle poprvé.

Diky

 

3 1 vote
Hodnocení recenze
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 dubna, 2023 08:01

No vypadas spis na masaz. Tady urcite najdes doporuceni. Nebo si skoc na virtual sex. To jsem zkusil parkrat a pecka. Si vyberes zenskou jakou chces;) Admine pocita se i silikon panny a virtual sex recenze do souteze?;) mohl bych dat recenze;)

Admin
Famed Member
7 dubna, 2023 09:22
Reply to  Stamgast2

Nepocita 😉

sexydrapky
7 dubna, 2023 09:14

Myslím si, že i ty na poprvé sám oceníš, když si najdeš vzhledově slečnu, co bude tvůj typ😄
A taky bych tě spíše tipovala na masáže.. Troška relaxu spojená se šťastným koncem

7 dubna, 2023 11:50
Reply to  sexydrapky

Troška relaxu spojená se šťastným koncem- zajímavá charakteristika erotické masáže.
Ještě jsme se stále nedozvěděli, jak vypadá tvůj oblíbený klient….

Udo Lang
7 dubna, 2023 09:27

Tebe, otěcko, bych poslal na echt BDSM, aby ti našlehali prdélku, popálili pérko voskem a pomuchlali die Fasade a ty ses pokorně vrátil tam, kam patříš – k Frau und Kind. Im Fall potřeby navštiv koupelku a nezapomeň tam po sobě uklidit, sobecký hochu.

8 dubna, 2023 10:09
Reply to  snoopy

Ta masáž tě moc nenavnadí. Vždycky tam bude něco chybět. Ono těch „masérek“ (honibrček), které jsou lepší než tvoje fantazie zase tolik asi není.

7 dubna, 2023 09:50

Třeba Nicol, 607473006

7 dubna, 2023 11:45

Tohle je jen hozená udička. Je tady milion recenzí na většinu masérek, tak nevím, co tady snoopy řeší.

7 dubna, 2023 20:20
Reply to  snoopy

Hele, přesně, jak tady píše Alex, člověku trvá dlouho, než najde tu, co mu vyhovuje. Já ji našel, pak jsem se do ní zamiloval a byl jsem v háji. Tak si dej pozor, ať nedopadneš stejně. Jak máme vědět, která holka se ti bude líbit, jak si sednete, co vlastně od masáže čekáš. Holek je spousta, většina nestojí za to, abys tam chodil a z tý menšiny ti jen minimum bude vyhovovat. Nebo víš co, napiš, ke komu chceš jít, co od toho budeš čekat a uvidíme…

Last edited 1 rok před by Nocnijezdec
7 dubna, 2023 21:53
Reply to  snoopy

Tak trochu nechápu co ti je na těch recenzích nesrozumitelné? Snad víš co znamená otočka a poloha 69, i když jsi na erotické masáži nikdy nebyl 😀 Termíny jako GFE nebo lingam si vygoogli a je to. Poradit ti nemůžu, protože by to už vypadalo jako promo mého oblíbeného salonu 😉 a nechodím za vysportovanými masérkami. Prostě si vyber na základě fotografií a pak se podívej sem na recenze. A pokud má masérka jedno špatné nebo průměrné hodnocení, tak to nic neznamená, alespoň se k ní snáze dostaneš 😀 a hlavně nevěř hodnocením, co mají salony na vlastních stránkách.

7 dubna, 2023 19:29

Jak tady už je jednou napsáno, vyber si masérku, která ti typově vyhovuje a má dobré recenze. Pokud ti to napoprvé nevyjde, tak si z toho nic nedělej, mně trvalo rok, než jsem si našel to svoje.

15
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx