Priváty v Praze

Gina – Sexno1

Původně jsem si Karolínu objednala na 30 minut, když jsem vešla do bytu, bylo mi jasné, že nejsem s jejím vzhledem příliš spokojená, proto mi nabídla, abych navštívila jednu z jejích kolegyň. Představila mi Ginu, polskou holku s velkými prsy a nádechem pornohvězdy. Rozhodl jsem se pro 30 minut za 25oo Kč včetně přídavků v podobě líbání, orálu a 69ky.

Zážitek byl naprostá katastrofa. Po osprchování a odchodu na pokoj se poprvé objevila s desetiminutovým zpožděním. Před začátkem jsem ji chtěl upozornit na zpoždění, ale vypadalo to, že mě nepochopila. Museli jsme použít překladatele a jediné, co dokázala vyjádřit, bylo, že čas už letí. Zklamaný ze situace jsem se rozhodl alespoň využít zbývajícího času a dát jí jazyk na frak :P. Po 1 minutě jsem se rozhodl, že jí sjedu na kundičku, ale ona to odmítla s tím, že to není ve smlouvě ?!. Rozhodl jsem se, že se nenechám vytočit a využiju zbývající čas v nejlepším. Po dalších 2 minutách začne jedna z jejích kolegyň křičet a neustále bušit na dveře s dotazem, kde najde klíč od bytu, čímž přeruší mé těžce vydřené soustředění 🙂 Začínáme opět komunikovat s překladatelem a vysvětlovat, že tohle je nepřípustné. Odpověď po několika překladech?

Čas vypršel, já pravidla nevymýšlím. Říkám jí, ať mi přivede svého šéfa nebo někoho, kdo komunikaci usnadní, aby mi případně bezplatně prodloužil čas, po pár minutách přichází Karolina s výhružným postojem, že mám okamžitě odejít. Nechci být v téhle šílené situaci a rozhodnu se odejít, cestou ven slyším, jak ostatní holky vydávají zvuky, aby si ze mě dělaly legraci. Nejhorší zážitek, jaký jsem kdy kde zažila. Prosím, nechoďte tam, jen vás okradou o peníze. Vyhněte se tomu za každou cenu, je to podvod!

Čas: 30 minut (ve skutečnosti 20)

Celkové náklady: 2500 Kč (ne všechny dohodnuté služby byly provedeny)

sexno1.cz/cz/profil/Gina/

Screenshot-2023-04-05-at-21.21.26.png

3 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 dubna, 2023 17:57

Ne, že bych měl v plánu tohle místo navštívit.
Ale koukal jsem, že tam mají dost pěkných holek.
Tak mě zajímá.. Jsou aspoň pravé ty fotky holek?

7 dubna, 2023 07:56
Reply to  Fantomas92

Tak vidis Experiencedhotel;) Kdyby si cetl recenze odemne, tak tam nelezes;) Holky jako Amelie to tam serou. Ojeby s cenani, ignorantsky pristup. Tento privat jiz never ever.
Fantomas92 – fotky jsou nektere fake. Amelie dava tak pred x lety;) Gina hezka je, ale zkazena krava z Polska. Gabi zase ojeb s prachami. Diana je takovy prumer vizualne a taky ojeb s penezi. Pokud chces byt nasranej, tak zkus;) Ja naposled dal otocku a jiz predtim vzdy nasranej.

25 dubna, 2023 20:17
Reply to  Stamgast2

Hele, a co tá Karolina ze Slovenská? Je dobrá? Stojí to za to? 😀 

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx