Erotické masáže Praha

Eli – Infinity Spa

Eli ma na fotkach sympatickou postavu a v realu je to snad jeste lepsi. Pohodove objednani pres WA a uz mi otvira Eli.
Moc pekna ceska slecna, ktera se na me usmiva, ja na ni. Takze prima zacatek a vypada ze to bude fajn. Beru akcni Infinity Mix za 1900 na hodku a domlouvame se na spolecne sprse.
Eli odbiha pro piti a ja si zatim odkladam, nasledne mirime spolecne do sprchy, kde zaciname pohodovy pokec a cekame az nam potece tepla 🙂
Nasledne se spolecne omyvame a ja se chytam toho peknyho zadku cemuz se smeje. Jeste se chvili pritulime ale to nejlepsi si nechame az na pokoj.

Zacina zakleknutim pred moji hlavou a ja zacinam smirovat netopyra 🙂 Masaz zad kdy postupne postupuje dolu. Pipkou mi prejizdi pres temeno hlavy a pritom jeji ruce jezdi v mem kline. Prsa citim na zadech a jsem v mziku tvrdej. Kdyby si hrala dele, nevim nevim. Nastesti se vcas presunuje za me a zacina masirovat nohy. Takze chvile vydechnuti, ale velmi rychle uz opet masiruje vnitrni stranu stehen a miri vyhnat ptacka z hnizda. Pokracuje masazi telo na telo, ktera je hodne mazliva a pokracuje plynule i po otocce. Eli nezapomina spulit poklad do zrcadla, takze pekne pohledy jsou take k dispozici. Me doteky jsou ji snad prijemne, hezky se na me usmiva a tuli. Pri telo na telo vystrida par poloha nasazuje velmi zdarilou imitaci konicka. Tady ji musim poprve brzdit, protoze vidim na hodiny a mame casu jeste dost. Opet se chvili mazlime v poloze telo na telo ze ktere prechazi do 69. Zacina stridat rychlou honku s tim ze pak rychle prestane, coz je hodne vzrusujici. Kazdopadne ji musim opet brzdit, protoze eroticka atmosfera je opravdu skvela. Na finale si vyzadam opet konicka a uz jen prosim aby neprestavala. Vyhovi mi a pri vasnivem pohledu z oci do oci kapituluju.

Po otreni prichazi jeste cast na polezeni vedle sebe a chvile post coitum pokecu 🙂
Spolecna sprcha, uz jen povidaci a myci. Za me prekvapeni a spokojenost. Infinity urcite jeste zkusim a priste si dam i nejakou pussycat slecnu 🙂

https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

51353AFF-102C-4CDE-B160-25915ECBBC7D-683x1024-1.jpeg 89A5EFA6-E551-4B6D-8AB6-ADAD90180FA5-676x1024-0.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx