Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon

Plus mínus body:

+ drobné krásné tělíčko a prsa

+ ultimátní GFE

+ komunikace a závěrečné „domazlení“

Poznámky ke vzhledu slečny:
fotky odpovídají, vše přírodní, žádné tetování nepozorováno.

Začátek:

Daniela mě v útulném pokojíčku uvítala v krajkovém prádelku. To sliboval mnohé. Nicméně úvod se odehrál přísně technicky. Svléknout a do sprchy, ani tam se nekonala žádná divočina, ovšem měl jsem možnost poznat, že Daniela má velmi příjemný dotyk a jemné ruce. Po troše hygieny se přesouvám na matraci.

Masáž:
Lehám na břicho a Daniela pokračuje v podobném duchu a já mám strach, jestli to nebude nějaká chladná rozpatlávačka oleje, byť její masáž je mi v zásadě příjemná. Ani nevím, jak se to stalo, téměř skokově a pro mě nečekaně se celá atmosféra mění. Daniela si na mě lehá celým tělem a jemně mi vzdychá do ucha. Smyslně se na mě vlní a s každým políbením na krk, které dostávám, vím, že tohle bude dobré. No a když se o mě začne Daniela „odjíždět“ tuším, že tuhle masáž si budu pamatovat hodně dlouho. Ležet na břiše není úplně nejpohodlnější, a tak vítám, že jsem vyzván k otočce.
Po ní zjišťuji, že Daniela je velmi tulivá slečna, co se nebojí očního kontaktu. Chvíli ještě zkouší „masírovat“, ale poté se na mě vrhne a doslova mě svým malým tělíčkem zalehne. Objímáme se, všelijak se propletáme a já už vím, co přesně znamená zkratka GFE. Pomalu to začíná být jiný sport než placená služba. Zuby nehty se držím jednak neporušit pravidla a jednak nekapitulovat předčasně. To se daří jen s krajním vypětím, neboť Daniela je velmi vynalezavá a honí mě velmi dovedně, ani k tomu ruce kolikrát nepotřebuje, jestli mi rozumíte. Do toho mě objímá a líbá na krku, sama k mým dotykům není netečná a tuším, že i Jezdec by si přišel na své.
Pohledy, polibky a těsný kontakt našich těl nakonec působí mou explozi někam do Mezi prostoru, Daniela mě v náručí nechá vycukat a láskyplně (já jí to alespoň v daný moment věřil) se na mi dívá do očí. Moment takřka buddhistické nirvány si tak mohu vychutnat naplno.
Pak už přišly takové ty všední starosti, přistát zpátky na zem, sprcha opět společná a opět „technická“, posbírat oblečení a ve správném pořadí jej na sebe nakládat a vrátit se zpět do civilizace a šedé reality.

Závěr:
Kdo hledá GFE, a že ho hledáme všichni😁, u Daniely jej najde měrou vrchovatou. Rád jsem jí odpustil, že sprcha byla klidnější a že to celé mělo pomalejší rozjezd, o to více to vygradovalo.

Smajlík: 🤣

Masáž: 1h speciální program s polibky na tělo slečny.
Cena: 2400,-

Odkaz: https://tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-604-933-604-604933604

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-20.04.56-2.webp 1-5-1.webp WhatsApp-Image-2022-12-16-at-16.25.11-0.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 března, 2023 19:54

Ahoj Samoroste, jak správně píšeš, tady bych si možné přišel na své, nicméně cenová politika salonu Avalon je pro mě nepřijatelná. Jaký speciální program za 2400? Sorry, chodím na masáže, kde je toto vše zahrnuto v základní ceně a nesnáším tyhle umělé příplatky….Jinak podle popisu, kdyby tato slečna pracovala jinde, nepochybně bych se zastavil. Ale za těchto podmínek mě tam ani nenapadne chodit….

Last edited 1 rok před by Nocnijezdec
31 března, 2023 18:32
Reply to  Nocnijezdec

Naprostý souhlas. Systém příplatků nesnáším a nepodporuji. To už je mi milejší salon Alfa, kde sice rovnou zaplatím 2500, ale vím proč. Je tam vždy kvalita, v ceně je hned od začátku vše a nic si tam nehrajou

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx