Erotické masáže Praha

Nina – Rabbit Hall

Dnes jedna pozitivní, aby Aladar nebrblal, že jsem reinkarnace Andreje

Po dlouhé době, kdy byla Nina zveřejněna na webu Králíkárny mezi novými dívkami, se konečně objevila i na rozvrhu. Měl jsem kliku a hned se mi zadařila i rezervace do pobočky Vinohradská.
Nebudu popisovat ani pobočku ani bezproblémový proces vpuštění dovnitř. Po chvilce napětí, jaká bude realita proti představám vytvořeným na základě několika fotografií, mi dveře otevřela krásná, usměvavá, sympatická a milá dívka. Řekl bych, že fotografie na webu Nině ubírají, skutečnost předčila původní představy. Je vysoká, štíhlá ale s hezkými ženskými proporcemi, hezký obličej, blond vlasy, krásná malá ale pevná ňadra a hezké dlouhé štíhlé nohy.

Uvítání a představení podáním ruky (s pevným stiskem, jak to mám rád, žádná leklá ryba), na pokoji nabídnuta společná sprcha a pití, krátké odskočení pro olej a nápoj a pak už bez prodlení spolu do sprchy. Sprcha převážně jen očistná a konverzační. Nina je z Ruska, ale učí se česky, takže směsí češtiny a ruštiny, občas s nějakým anglickým slovíčkem, se s ní dá konverzovat.

Sprchu jsme moc neprotahovali a vrhli jsme se na masáž. Velmi jsem ocenil, že Nina neztrácela čas masírováním, nohou, paží, prstů, a rovnou se začala věnovat zádům, hýždím a tomu malému (zpočátku) mezi nohama. Záhy následovalo procítěné B2B s občasným prohrábnutím mého rozkroku. Otočka následovala poměrně brzy, řekl bych že už v 1/3 času, takže jsem se nabídl, že si na chvíli vyměníme role, což Nina ochotně přijala. Po 10-15 minutách jsem se vrátil do role masírovaného a následovala masáž v poloze na zádech. Ta byla prakticky od začátku formou B2B. Zde musím opět ocenit velmi přítulnou a erotickou atmosféru, tvář na tvář, nos na nos a hluboké pohledy do očí. Nina pak na mou prosbu vystřídala několik poloh, než zakončila svou skvělou ruční prací. Jediný bod strhávám za nedostupnost kočky

Doporučení: Ano

Opakování:  Ne (vzhledem k nedostupnosti kočky)

Masáž: Body to body

Čas: 60 minut (dodržen)

Cena: 1900 v Akci

Admin edit: https://www.tapky.info/?4429,nina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

nina_0113.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx