Priváty v Praze

Andrea-Andrea privat

Cena 2k za hodku

Extras: 500kc ob, 1k az do konce s polknutim

Bohuzel to zaclo dost blbe. Nemela zpatky , tak jsem odmitl extras, pote ze kolegyne ma 800kc co moc nepomohlo, takze to vypadalo na kupceni s cilem obrat zakose.

Takze jsem byl jenom ta 2k na hodku.

Holku odnekud nam, byl jsem za ni nekdy na jinem privatu. Vyssi, stihla, v tvari celkem maly nadprumer.

Zadek by mohl byt pevnejsi i brisko, takovy natural.

Jak tady popisujete neskutecny kour, tak ten se u mne nekonal. Dva krat plivla, ale lizani kouli jenom spickou jazyka a spis jak kdyby se bala. Koureni pero zalomene dopredu od bricha, co moc nepodporuje uplne tvrdou erekci. Snazil jsem se vysilat signaly co jo a co ne a i videla na tvrdosti co se mu libi, ale jela si svoji. Takze erekce spis stridava, co se mi jiz dlouho nestalo.

sex zacal misio, kde si podlozila polstar. Po par pohybech neco rikala, ja ze co? A ona ze hloubeji. No kdyz ji busite na doraz, tak nevim jak to chtela realizovat;) pritom ptaka mam nadprumer i delku i sirku. Tak holka asi potrebuje vic no.

takze misio jsem zrusil, stejne z polstare spadla a utikal jsem za ni po posteli.
otocil jsem ji at jiz nic neslysim;) zezadu mnohem lepsi. Dokonce i hezky projev.  Tak jsem to do ni chvili busil a udelal se.

Hezky mne ocistila a kecali jsme. Pri oralku mne upozornovala at stihneme sukat. Pritom od pokecu bylo jeste pulhodka. Pokec velice prijemny a nejak se mi konecne zdala symposka.

skoda toho zacatku s prachama, blbe polohy koure a te pripominky u sexu.  Na dalsi kolo jak pisete se vubec nechystala a popravde ani ja nechtel.

takze za mne spis horsi zazitek. Opakovat urcite nebudu.

admin edit: https://tapky.info/?4168,andrea-andrea-privatek-704-283-198-704283198

12A4ECC3-90D9-45BE-803B-C9D82881B648.png

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx