Erotické masáže Praha

Barbara – Barbara masáže

Objednávka  přes WhatsApp proběhla bez problémů týden dopředu. Prostě jsem si zase jednou naplánoval den jen pro sebe🙂
Bral jsem Sweet Kiss 90min za 3800 Kč. 
 
V Tomáškově ulici jsem byl na čas. Lehce nervózní jsem zazvonil na zvonek. Přece jen to bylo moje první setkání s Barbarou. Prošel jsem krátkou chodbou v přízemí a po pravé straně se otevřeli dveře, kde stála ona. 

Přivítala mě s úsměvem a polibkem na tvář. V tu chvíli jsem byl zbaven veškeré nervozity něčím zvláštním co z ní vyzařuje. Ihned jsem se cítil v její přítomnosti skvěle. 
Dostal jsem pantofle a šlo se přes jednu obytnou místnost po schodech dolů do sklepní masážní místnosti. Klenba na stropě bez omítky je super a má to určitý prvek ...

V pokoji mi bylo nabídnuto pití a padla otázka ohledně  upřesnění masáže.  Vše bylo domluveno a 
Barbara odběhla pro pití. Já si mezitím odložil do spodního prádla a už byla zpět.  
Přivinula se ke mě a nabídla mi pásek od županu abych si ji rozbalil.  To jsem mile rád udělal.
Pod županem měla moc hezké spodní prádlo. Byl jsem okouzlen, ale zároveň natěšen až si ji rozbalím😀.  

Krátké zkoumání těl proběhlo tedy už při vzájemném a dráždivém svlékání.  Odchod do společné sprchy byl tedy již v pozoru. 
Ve sprše vzájemné mazlení a když si přade mě klekla a imitovala orál těsně  u svojí pusinky, tak to už opravdu nešlo oddalovat a já stříkal jako švestkovej knedlík😂.  Po omytí se šlo na postel a já ulehl na břicho. 

Následovala velice jemná masáž nohou a zad. Byl jsem po té první střelbě trochu v útlumu tak mi to  přišlo docela vhod🙂.
Barbara přesně věděla co potřebuji. Otočka přišla poměrně brzy, nebo mi to alespoň tak přišlo.

Asi zde nemá cenu popisovat všechno co Barbara umí. Bylo to na tomto fóru již popsáno mnohokrát. 

Napíšu jen, že  atmosféra byla více než příjemná. GFE jsem sice zažil i více intenzivní, ale to nic nemění na tom, že jsem byl velmi krásně uspokojen a to v pozici 69. Jejího pokladu jsem si užil do sytosti a mazlení krásných prsou taky. Za výběr chirurga dávám👍.

Když  mě utírala tak jsem se ptal kolik máme ještě času. Lehla si ke mě a sladce zašeptala, že  by se to dalo stihnout, když budu chtít ještě jednou.  Jenže já věděl, že tolik času fakt nemáme😂😂.

Zůstali jsme u sebe ležet hladili se a moc hezky si povídali. Byl to celkově moc pěkně strávený čas ve společnosti krásné a empatické ženy. Připadal jsem si jako s bezvadnou kámoškou a že se známe léta. Dalo se s ní mluvit úplně o všem.

Závěrečná sprcha  byla spíše už jen očistná.  Proběhlo placení, doprovod ke dveřím obejmutí a polibek. Rozloučení  s tím, že mě zase ráda uvidí.  A já určitě znovu přijdu, protože jsem měl díky tobě Barbaro úžasný den😊.

Takže za mě rozhodně smajlík rozesmátý od ucha k uchu. A hodnocení jak jinak než 10/10🙂

https://www.tapky.info/?3594,barbara-barbara-masaze-739-111-031-739111031

barbara-04-1920x1282-1.jpg barbara-02-1920x12822-0.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx