Erotické masáže Praha

Adel – Infinity Spa

Z novych prirustku v Infinity mi diky svym proporcim padla do oka slecna Adel. Tesil jsem se na nove prostory v Halkove, ale byl jsem nasmerovan do Koubkovy, kde to moc rad nemam kvuli nediskretnimu vstupu do baraku. No ale nikoho jsem nepotkal, ani u dveri do baraku ani do salonu, i kdyz jsem u obou chvili vyckaval na vpusteni.

Otevrela sama Adel, v civilnich satech, uz na prvni pohled se mi moc libila v obliceji, takova prirozene pekna drobnejsi vychodni slecna. Zuti v predsini a presun do pokoje vzadu. Zde jsem byl dotazan na typ masaze, takze to vypadalo ze nevi ze mam voucher, tak jsem vysvetlil ze je to jiz vyreseno s operatorkou. Adel mluvi dobre cesky, ale malo ☹ Dotaz na spolecnou sprchu, tu jsem prijal, tak me nechala se svleknout, ale zadna nabidka napoje ci ukazani tamhle si odloz, tam mas rucnik atd., takze kdo by byl prvne na masazi bude zaskocen a znervoznen. Maserka odesla z mistnosti, ja se svlekl a po chvili se vratila uz zabalena v rucniku a sli jsme spolecne do sprchy.

Spolecna sprcha jen takova nucena, namydleni a oplachnuti ale jen ona me, opacne ne, ovsem prvotni seznameni se s nahym telem bylo uzasne, nebot ma fakt peknou tak akorat stihlou figuru, svetlou pokozku (na fotkach to neni videt), zadne obrazky po tele ani zelezo a hlavne perfektni divci prsa, mozna spise trojky, s vetsimi svetlymi dvorci a ne moc vyraznyma bradavkama, proste poctive mladistve, jakozto i v obliceji je hodne mladinka, vek 18 let bych urcite uveril.

Spolecne jsme se presunuli na pokoj, ktery byl osvicen tmave cervenym svetlem dal od futonu, videt bylo celkem dobre, ale jak jsem uz minule zminoval opet pomerne hlasita hudba velmi blizko hlavy, ale zas diky tomu neni slyset nic z chodby. Zacatek masaze byl v podobe jemneho hlazeni po zadech, pote vzala maserka na pomoc olej a masirovala obe nohy i ruce, to zabralo dost casu a stale zadne b2b, tak jsem si myslel ze k nemu nedojde, nakonec doslo, ale nebylo moc vynalezave, spis se jen pritiskla soubezne k memu telu a trochu se kroutila, ke konci pak zmenila polohu a klouzala i z boku. Po celou dobu ale absolutne zadne gfe, jednou jen slabe zajeti ruckou mezi me nohy, jinak vse v duchu spis relaxacni masaze.

Po obratce jsem znovu spatril to super telicko, takze to konecne dostalo ero naboj. Adel klecela vedle me, hladila po tele a byla v dosahu, doteky prijimala vsude, mezi nohama nevim, nezkousel jsem vzhledem k dosud zatim malo erotickemu prubehu. Pote zas b2b tak, ze se opet pritiskla na me a klouzala jen nahoru a dolu, rukou smatrala v mem rozkroku, ale opet zadne gfe, pohledy do me tvare jen obcas a velmi letmo, zadny vzdech nic, i kdyz jsme byli chvilemi tvar na tvar. Ke konci masaze se presunula uz vyhradne k rucni praci, ale mimo dosah k mym noham, takze se ero atmosfera zas vytratila, musel jsem ji pobizet aby se posunula bliz a byla vice kontaktni. Po mem vyvrcholeni me peclive utrela kapesnicky a rovnou nabidla spolecnou sprchu, protoze uz nebyl cas na finalni spolecne polezeni.

Zaverecna sprcha stejna jako na uvod, opet jen za ucelem ocisty od oleje, tentokrat uz aspon castecne vzajemne. Zatimco jsem se na pokoji oblekal tak mi Adel sama od sebe donesla piti, tak asi na zacatku jen zapomnela. Po obuti v predsini jsme se rozloucili objetim a polibkem na obe tvare, dokonce Adel konecne vykouzlila i usmev na svem peknem obliceji, tak to bylo hned jine, ale bohuzel uz pozde.

Venku zkontrolovan cas, celkem 70 min trvala navsteva, tzn. vcetne dvou sprch byl cas dodrzen.

Hodnotim neutralnim smajlikem, nebot doporucit mohu jen Adel pro svou fyzickou krasu, mlade telicko a ta krasna prsa, ovsem nikoliv pro jeji pojeti masaze. Taktez jsem po celou dobu masaze nezahledl jeji kocicku, max v zrcadle ci trochu ve sprse, coz je skoda vzhledem k jejimu puvabu. Nevim, jestli je to jeji nezkusenosti vzhledem k nizkemu veku a nebo ji to proste nikdo nenaucil ty spravne vychytavky a gfe a nebo na to ona proste a jednoduse neni…

Eroticka masaz na 60 min za 1900 Kc, uplatnen vyherni voucher.

https://www.tapky.info/?4548,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

243548B9-BECB-4A00-BC09-08882B2355E1-688x1024-0.jpeg D5F71688-4700-4735-9B2B-D47434B69F5D-694x1024-1.jpeg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx