Erotické masáže Praha

Lola – Red Massage

Plus/mínus body:

+ sensualní masáž
+ netradiční hudba
+ něžná atmosféra
+ ruční práce
– jazyková bariéra

Typ slečny: jemná pečovatelka
Poznámka ke vzhledu slečny: tetování jsou, ale neruší.

Úvod
Salon Red Massage tu není tak často vidět tak si dovolím pár informací k salónu. Je kousek od Náměstí Míru, komunikace se salonem a vstup naprosto hladký. Jinak teď tam mají velmi výhodnou akci – tuším, že do konce března.

Začátek:
Vcházím dovnitř a na recepci už mě vítá slečna Lola v černém krajkovém spodním prádle. Odvádí mě na pokoj a poté do sprchy. Je trochu znát jazyková bariéra, ale člověk se vždycky nějak domluví. Slečna je vysoká a má ideální konstituci na masáž – je za co chytit a přitom není tlustá. Pěkná přírodní prsa jsou jako příjemný bonus😉.

Masáž:
Slečna Lola má jemný a procítěný hmat. A řekl bych, že ráda pečuje o druhé. Pomalu a nenuceně přichází B2B, u kterého se nebojí využívat svých předností. Velmi mě to baví a tak postupně také přiložím „ruku k dílu“ a je z toho pěkná výměna dotyků (samozřejmě v rámci pravidel) , jak to mám rád. Otočka přichází tak akorát a s ní trocha masáže, více B2B a i „upřímné“ objetí. Ne každá masérka umí/chce doopravdy obejmout. Naštěstí Lola chce. Musím ještě připočíst kvalitní ruční práci a je z toho velmi povedená návštěva.

Závěr:
Lolu doporučuji těm, kteří více než gymnastické výkony ocení kvalitní péči, kteří více než chladně dokonalou modelku hledají holku, která je tam opravdu pro ně.

Masáž: B2B 60minut
Cena: 1500,-

Odkaz:
https://tapky.info/?4432,lola-red-massage-773-884-499-773884499

Smajlík: 🙂

EDF5EDBD-6D30-45F7-9943-91BA0486D22B-scaled.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx