Erotické masáže Praha

Mary – Candyshop

Mary mě zauajala svými fotkami,  a tak přes menší hruď jsem se rozhodl slečnu vyzkoušet. Rezervace přes WA není problém a v den D a hodinu H zvoním na Masáže. Vpuštění do domů celkem rychle a přesunutí k vstupním dvěřím do salónu. Zde otvírá sama Mary, první dojem poměrně kladný, krásná postava, poměrně vysoká slečna a hlavně ty její kukadla…..pfff, člověk by se v nich snadno ztratil.

https://tapky.info/?4356,mary-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Pokračujeme na bar a já volím Trantra Mix (přes handicap menšího poprsí asi lepší volba) na hodinu za 1700 CZK. Dnes bez extras. A jdeme do VIP pokoje hned vedle baru.

Odhazuji svršky i spodky a beru ručník, kdy celkem rychle se vrací i Mary na pokoj, takže mám čas ji pozorovat, když odhazuje to samé. Tady mě zaujalo její tetování, má jich poměrně dost a na fotkách je neuvidíte (dobře zamaskované). Jsou takové dost různorodě tématické takže jsem v nich nenašel nějaký „pattern“ a asi smysl :-). Ale jde se do sprchy, ta je velmi erotická jak je zde zvykem, ale přes menší hruď mě to prostě moc nebere a proto se jde na matrac bez prvního kola.

Masáž zad lepší průměr, ale nic extra co by člověkovi utklo v hlavě. Občas nějaké to zavdycháni do ucha, ale jinak nic extra. Otočka asi v půlce, kdy jsem měl zase více si pohrát v její hrudí, takové spíš jeden a půlky, dost mladistvé. Ale pro horňaka to je prostě málo. Jinak masáž pokračuje ale celkem pozoruji, že Mary je takovej smíšek a i když moc nemluví česky, tak dost rozumí a tak se nám masáž trošku zvrhla v pokec. Mary ležící na mém břichu a dožadující se dalších a dalších témat k rozhovoru. Mno, jako jo, je s ní sranda, ale jsme tu přece jenom na masáži. Dostalo se až do fáze, že nám zabouchala na dveře recepčí, což jak víme je znamení, že už jsme dlouzí. Mno, já stále s plným pytlem, jsem musel zavelit k finiši. Co pak Mary předvedla, byla neskutečná GFE jízda – krasně nasedla na koníčka ala Milana, hezky se lísala tvaří na tvář, intenzivní vzdychání, ale následné honění za zády, kdy na Vás tak nenápadně rajtuje.  Začal jsem tedy hnít její poprsí a tak nějak jsme se dostali do zdárného konce, kdy jsem ji pokropil záda.

Pak rychlý přesun do sprachy, ještě nějakej ten vtípek, rychlá obklíkačka a radši rychle přes recepci na ulici, kde čekuju čas a místo 60 minut, jsem dostal prodlouženou jízdu 75 minut.

Doporučení určitě, holka pěkná v obličeji, hlavně ty kukadla, musíte překousnout ty kerky všude po těle a menší hruď. Jinak telíčko jedna báseň a holka je hodně v pohodě. Ale moc se nepouštějte do pokecu :-).

mary.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx