Erotické masáže Praha

Zara – Candy Shop Massage

To jsem se v pátek dozvěděl, že o víkendu musím služebně do Prahy, z čehož jsem měl ohromnou radost. Ale jak se říká, že vše špatné je k něčemu dobré, přes WhatsApp jsem se objednal k Zaře do Cukrárny. Během cesty přichází zpráva, že Zara má zpoždění a jestli mohu přijít o půl hoďky později. Ok, to ještě stíhám 😀 O víkendu je parkování v pohodě, na Staromáku bude hlavní nápor turistů až o pár hodin později, takže čas do začátku masáže trávím procházkou.

V objednaný čas + 30 minut zvoním na zvonek, jsem vpuštěn. Za chvíli mě vyzvedává Zara a vede mě k baru. Zde si ujasňujeme délku a druh masáže, platím a je mi nabídnuto pití. Poté si mě Zara odvádí na pokoj, tentokrát na konci chodby doprava. Jsem na něm poprvé, pokoj je extra malý a zrcadlo je nalepené na futon, takže když se masérka posune níže, není na ni skoro vidět. Navíc zde není sprcha, takže se přesouváme do sprchy na chodbě, která je tak pro 8 lidi a já si Zaru mohu pořádně prohlédnout. Menší štíhlá dívka s menšími prsy a větším zadkem a stehny.

Už samotná sprcha je více o erotice než o mytí, Zara se snažila o první číslo, ale já jsem jednoraňák, tak bohužel 😀 Po návratu na pokoj ulehám na břicho a začíná samotná masáž. Tady je vidět, že asiatky mají masírování v krvi ani Zara není výjimkou. Poté klouzací část také bez výhrad. Otočka cca v polovině, Zara „nasedla“, držela penis v ruce a imitovala soulož. Zmíněné „ručkování“ také proběhlo, finiš proběhl když Zara ležela vedle mě a koukala do očí.

Pak očistná sprcha a odchod. Čas door to door 95 min, vzhledem k společným sprchám a nulovým prodlevám v pořádku.

 

Pussycat masáž 90min – 2800Kč (v akci)

 

https://tapky.info/?4390,zara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Zara-Candy-Shop-Massage.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx