Erotické masáže Praha

Ivi Number One

Tentokrát jsem se rozhodl prozkoumat zcela nové obzory a zkusit pro mě nový salon… Vlastně tak to nebylo, ale v Candy Shopu i v Rabbitu už měli plno, tak jsem sáhl po Number One, zvolil jsem Ivi.

Salon je malinký, recepce je hned za dveřmi a hned za recepcí jsou dveře do masážního pokojíku. Na gauči se vedle sebe mačkají masérky, které zrovna nemasírují. Uvítání je příjemné, s Ivi jdeme do pokoje a předem platím 2500 za secret masáž (to znamená že si můžu sáhnout i dolů).

Ivi je Ukrajinka, mluvíme spolu anglicky. Vzhledem odpovídá fotce, pěkná holka i v obličeji a žádné přifouklé rty. Hned na začátku mě Ivi poslala do přilehlé místnosti se sprchou (která je zároveň rovněž přilehlá k recepci), samotného. Ani mi to tentokrát nevadilo, nechtěl jsem ve sprše trávit mnoho času.

Po sprše uleham rovnou břichem dolů na matraci. S otočenou hlavou sleduju, jak se Ivi svléká, má krásné mladé tělo, nádherné kozičky, tipuju větší dvojky nebo trojky. Masáž začíná spíše pomaleji, hlazením po zádech, Ivi sem tam zajede i ke koulím a nebojí se to zpět na záda jemně vzít i přes intimnější zónu. Poté začala erotičtější část, kdy mě začala Ivi pusinkovat po zádech a tisknout se mi na záda svými ňadry. Postupně se takto propracovala až k mému krku a pěkně mi cumlala ucho. Při této části jsem již dole cítil pnutí. Bohužel se pak vrátila zpět k tomu hlazení, a pak znovu předvedla tu erotičtější část, několikrát se to opakovalo, čímž mi opakovaně vstal a zase slehnul. Takové nahoru dolů.

V půlce času si mě Ivi otočila na záda, hezky se se mnou začala mazlit a líbat mě na krku a tvářích. Já si mezitím hrál s kozičkami a mačkal zadeček, občas jsem si zajel prsty ke kočce (ne úplně úplně do hladka oholená), celkově pěkný zážitek.  Ivi se pak začala více věnovat kamarádovi dole, který byl tou dobou už pomalu připravený brzy stříkat. Chvíli si Ivi hrála s ním, ale pak se vrátila zpět ke mě nahoru, takhle se to ještě párkrát opakovalo. Pak si mi sedla na břicho čelem ke mně, ruku nechala za zády na mém ptákovi a začala pěknou simulaci sexu. Netrvalo dlouho a kapituloval jsem. Ivi mě pak poslala do sprchy, následně jsme se ještě chvíli tulili.

Ivi hodnotím pozitivně, možná by mohla být při masáži na břiše kreativnější a vystřídat více poloh a triků, také by mohla více dráždit pohledem na svou kočku, kterou jsem si vlastně za celou masáž pořádně neprohlédl.

Na závěr ještě zmíním, že během masáže bylo občas rušivé slyšet smích či jiné zvuky z recepce, která je hned za dveřmi. Salonu bych doporučil lehce snížit ceny, nebo alespoň udělat nějaké akce, které by zážitek o pár stovek zlevnili – mohl by tak vzrůst zájem a nebylo by tolik masérek, které se jen nudí na recepci. Candy Shop bych hodnotil jako salón o úroveň výš a přitom je cenově výhodnější.

Placeno hodina Secret masáž 2500

 

https://tapky.info/?4321,ivi-number-one-massage-777-405-722-777405722

 

ivi_01.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 března, 2023 18:12

Tak to bylo opravdu secret neboť její kočka zůstala velkým secret pro tebe 🤔 tak to vůbec ne za tu cenu…🤮

23 března, 2023 06:31
Reply to  Fuckster

 občas jsem si zajel prsty ke kočce

Děkujeme Ivi za laskavost 😀  Vypadá to, že slečna se věnuje spíše uším…

Last edited 1 rok před by Nocnijezdec
sexydrapky
25 března, 2023 21:28

Jak tak čtu, tak jsem asi ve špatném salonu, když si nenechávám platit za sáhnutí dole 😀

25 března, 2023 22:17
Reply to  sexydrapky

A v kterém jsi salónu? 😀

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx