Erotické masáže Praha

Angelika – Luxury Grand

Má další návštěva tohoto podniku a konečně se mi podařilo dostat se k Angelice. Objednávku jsem řešil s dostatečným předstihem a vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů. Milá operátorka na telefonu.

Salón se nachází na Žitomírské ulici, žádné dlouhé čekání a rychle se dostávám dovnitř, kde mě čeká usměvavá Angelika oblečená v sexy šatičkách.

Angelika působí od prvního okamžiku velice mile a příjemně. Už cestou na pokoj si užívám pohledů na její krásně se rýsující křivky a hlavně její přednosti v šatech s parádním výstřihem. Vše je doplněno nenuceným příjemným povídáním. Nemůžu si pomoci, ale mé oči neustále ujíždí do jejího výstřihu, což přijímá s příjemným úsměvem a pochopením. Má pozornost jí je evidentně příjemná a krásně se nakrucuje a ty parádní výhledy mi doslova nabízí.

Sprcha je na pokoji, takže jsem její nabídku na společnou sprchu rád přijal. Ze situace vyplynulo, že jsem ji nabídl pomoc se svlečením, takže jsem si to její tělíčko mohl částečně sám rozbalit a pomalu se jí začít dotýkat. Následoval přesun do sprchy, kde naše žhavé doteky pokračovaly. Byla velice přítulná a krásně jsme se navnadili. Tělíčko má parádní, hlavně pro milovníky většího plného poprsí a holek, které je za co chytnout. Tím nemyslím, že by měla nadváhu

Na pokoji jsme začali jak jinak než klasikou na břiše. Masáž zad příjemná. Pozoruji ji v zrcadle, když si byla jistá, že se dívám, tak si začala roztírat olej na své parádní kozičky a hrát si s nimi. Následně se nimi přitiskla na má záda a začala mě nimi hladit. Pochopitelně nezůstala jen u zad a jezdila mi nimi po celém těle.

Otočka přišla tak akorát, aby se z tohoto příjemného zážitku nestal stereotyp. Bylo ji jasné, že si s těmi jejími přednostmi chci opět trochu pohrát, takže si je opět smyslně naolejovala, položila mi na ně mé ruce a vyzvala mě, ať si s nimi pohraji…chvíli jsme si takto hráli a ani nevím jak, ale najednou si uvědomuji, že mi s nimi přejíždí po penisu. Následuje velice tulivé B2B ve stylu GFE. Aktivně střídá polohy. Doteky povoleny na celém těle a užívá si je. Ví, kde má své silné zbraně a podle toho celá masáž probíhá. Zakončení jak jinak než s výstřikem na její kozenky.

Celkový dojem je za mě velice dobrý. Na tuto návštěvu jsem se upřímně dost těšil a dost si od ní sliboval, což se mnohdy následně ukáže jako chyba. Ale toto nebyl ten případ a slečna splnila mé relativně vysoké očekávání. Osobně nezůstanu u této jediné návštěvy.

Erotická masáž, hodina, 1900kč

https://www.tapky.info/?4143,angelika-luxury-grand-605-958-304-605958304

angelika_01.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx