Priváty v Praze

Elke – Balbínova

Náhodou jsem objevil zajímavou holku. Volal jsem Nyx, že chci dát opáčko, ale bohužel byla plně obsazená, že prý má ale pěknou kámošku, která má volno a že umí deepthroat jaký jsem ještě nezažil.

Nechtělo se mi do toho, ale Nyx je fakt obchodnice, která by Eskymákům snad i led prodala… Hned ji zavolala, že prý je vedle v pokoji a dala mi ji na ucho.

Elke už mě pak dokázala zpracovat svým hlasem, domluvili jsme se na 30 minutách s deepthroatem bez za 2000.

Otevřela mi sexy holka s výraznýma mrdavýma očima, přišla ve vysokých latexových kozačkách a síťovaném trikotu. První dojem byl super i přes její velikost, je to kus ženský, krev a mlíko, odhaduju cca 175 cm. Dobrý silikony čtyřky. Jinak tetování všude možně.

Byl jsem hoodně zvědav na ten deepthroat. Elke na nic nečekala, zaklekla a péro si narvala do huby až po koule a to jsem opravdu  obdařen. Cca za 4 minuty jsem ji varoval, že budu stříkat, jenom mávla rukou, mrkla na mě, což jsem pochochopil, tak, že můžu stříkat do krku. Byl jsem během vteřiny a Elke všechno poctivě spolkla.

Čekal jsem, že budu vyslán do sprchy, ale  asi jsem ji tou rychlostí vyvedl z míry a tak mi sama nabídla druhé kolo.

Říkám ji, že určitě, ale že si potřebuji chvíli dát pauzu, na to prý není čas a mám ji dokázat, že jsem chlap. No jako její hlášky byly fakt kapitola sama pro sebe 😂

Nastelovala si me na 69, ukázala mi svoji kundičku a začala znovu polykat můj klacek. Při tom pohledu jsem byl zase v mžiku ready a i podruhé jsem se udělal během pár minut,vše opět poctivě spolknuto.

Na jednu stranu mě mrzí, že jsem ji ani nemrdal, ale ta kuřba za to fakt stojí.

Opakovat budu určitě. Jinak má teď blond vlasy.

https://www.tapky.info/?4101,elke-elke-privatek-736-451-396-736451396

img0000-3-0.jpg img0007-2-1.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx