Erotické masáže Praha

Tereza – Le Velour

Jelikož nejsem z Prahy, tak chodím do Le Velour (prakticky jen tam) když jezdím na služebky. Vlak měl zpoždění, takže místo hodiny jsem stihl jen 45 minut, protože v Le Velour pak probíhaly nějaké úpravy a hlavně workshop na téma svazování. Vše jsem ale měl vykomunikované a souhlasil jsem s délkou masáže.

Vybral jsem Terezu, protože je krásná a má zálibu ve footfetish, což jsem přesně chtěl. Musím potvrdit, že Teraza je opravdu vysportovaná, její nohy jsou svalnaté a má v nich i hodně citu a zručnosti.

Tentokrát nebyl čas na „pánský striptýz“ před sprchou, jako bývá v Le Velour zvykem, takže jsme si rychle ujasnili co a jak, rychlá sprcha a šlo se na věc. Teraza si sedla a nechala mě pohrát si s jejími nožkami, což jsem přesně chtěl. Říkala co má ráda a když jsem se jí pověnoval, šli jsme na matraci, kde si lehla na břicho, já si na ní sednul a dál se věnoval jejím nohám a pomalu jsme se šli věnovat i kamarádovi, který už byl připraven k „footjobu“.

Tereza je velice empatická a přesně ví, co chcete. Její pohled je hodně svůdný a nohama umí opravdu přitlačit. Končili jsme v pozici já v kleku, Tereza v sedě a já končil mezi její šlapky, tak jak jsem chtěl. Poté jsme ještě chvíli leželi a já jí v náručí docukal. Celou akci jsme si oba hodně pochválili a řekli si jak se těšíme na příště, až bude čas na alespoň 90min 🙂

Jestli někoho berou nohy a vysportované a zároveň chytré holky, Tereza je A+ volba.

admin edit: https://www.tapky.info/?4135,tereza-studio-le-velour-777-317-249-777317249

2 1 vote
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
8 března, 2023 23:19
Reply to  salret5

No, co na to rict. Kdybys daval do recenze odkaz a prilozil fotku, tak bys tu ted nebyl za ….

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx