Erotické masáže Praha

Alisa – Masaze Hanka

https://tapky.info/?1154,alisa-masaze-hanka-606-313-664-606313664

Druh masáže: Erotická masáž ALL INCLUSIVE

Délka Masáže: 60 minut

Cena: 1800,-

Za Alisou jsem několikrát byl ještě před covidem na staré adrese. Nové prostory tohoto salonu jsou trochu méně luxusní, příchod do salonu trochu krkolomný, ale myslím, že to nikomu vadit nebude.

Alisa nám trošku přibrala a její postava je poněkud volnější. Toto mně trochu zarazilo, ale vzhledem k jejím dřívějším výkonům jsem o odchodu neuvažoval. Nevím, jak to nyní mají se společnou sprchou, ale vzhledem k tomu, že jsem ten den měl poměrně frmol, jsem se raději osprchoval sám.

Část na břiše byla, jak jsem byl u Alisy zvyklý velmi intenzivní. Prohrabávání koulí zezadu bylo super, ježdění těma jejíma prsama po mých zádech, krku a tvářích také. Po patnácti až dvaceti minutách otočka. Pak jsem si hrál s prsama, zákazy žádné, ani mezi nohy, ale tam jsem to moc nepřeháněl, spíš mě braly ty její kozy. Honila mě rukama, prsama, střídala to podle mé chuti. Na závěr se přesunula hlavou k mému penisu a práci dokončila s obličejem v jeho těsné blízkosti. Tvářila se velice mile a byla tak blízko, že jsem si myslel, že jí to nasříkám do očí. Nakonec jsem jí jen zasáhl tvář a krk (pochopitelně zvenku). Zážitek to byl příjemný jen škoda, že už nemá postavu jako dříve.

Doporučení ano, ale jen pro toho, kdo je ochoten odpustit povolené bříško a kila navíc.

Dávám vzhledem k brilantnímu výkonu ještě smajlíka, který se směje.

Následnou inspekci plánuji tak za půl roku (věřím, že bude cvičit, byla by jí škoda).

 

pxl_20221102_095054842636.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx