Erotické masáže Praha

Ella – Secret Place

Po předchozí pozitivní zkušenosti a vzhledem ke stále pokračující velmi výhodné cenové politice mi to nedalo, abych opět nezabloudil na ono tajné místo. Chtěl jsem zjistit, zda Megan nebyla jen nějakou černou labutí či hříčkou matrixu. No a ukázalo se, že nový salón má velmi dobrý nábor😉 ale nepředbíhejme… a nebo naopak predběhněme. Detaily o salónu stejně nikoho moc nezajímají😉. Jen zmíním, že vstup je diskrétní a uvnitř je čisto.

Má volba padla na Ellu. Z rejstříku jazyků, které má uvedené u svého profilu jsem totiž usuzovat, že je z Rumunska. No a Rumunský holky mě vždycky přitahovaly, a tak jsem uvítal možnost se s jednou z nich potkat více nablízko.

Malá poznámka k fotkám: jsou takové nicneříkající, Ella je kost, musím říci, že postava je za mě ideální – vše přírodní, akorát tuším jemně přifouknuté rty. Zrovna tuto úpravu dvakrát nemusím, ale zde je to vkusné, stejně jako decentní piercing nad horním rtem. Když jsem na ní tak hleděl, tak jsem si říkal, sakra, ta by se dala nafotit výrazně líp. O kousek vedle dokážou na fotkách udělat sexbombu i z ne tak obdařených slečen. Ale třeba je to záměr, aby byl člověk příjemně překvapen. Nevím.

Stojím tedy před svou zhmotnělou erotickou fantazií s nádhernýma tmavýma očima, které slibují mnohé. Brzy zjišťuji, že to opravdu nebude na žádné velké filozofování, na což jsem byl dopředu upozorněn (tady 👍 salónu za upřímnost). Nejsem z těch, kdo by si chodili na masáže povídat a navíc musím říci, že slyšet Ellu, jak se mě velmi svůdně ptá: „Dobrýýý?“ přebilo většinu toho, co jsem na masážích slyšel😁. Malý detail: já se jí také po čase ptal: „Dobrý?“ a ona svým sexy hlasem šeptala: „Jóóó.“ Takže komunikace byla nakonec v pořádku😉.

Po sprše (pozn. pro sprchomily velikost sprchy neumožňuje společnou) se vracím na pokoj a tam na mě Ella čeká svůdně uvelebená na matraci – tentokrát jí rozhodně nehledím do očí, ale trochu níž, kde se rýsují krásná prsa (za mě i větší než uváděné dvojky) s krásnými, a jak se později ukáže, reaktivními a citlivými bradavkami. Tetování jsou, ale za mě tak akorát, takže nenarušují výsledný estetický vjem.

No nebudu popisovat celou masáž, to bych se musel u klávesnice červená, ale nabídnu pár zajímavých detailů:

– Ella chápe, že člověk (nebo aspoň já) nechodí na erotickou masáž proto, aby mu nahá slečna dlouhé minuty masírovala lýtka. Takže začíná masáží zad, umí i přitlačit a rafinovaně používá klouby prstů. Postupně se dostává k body to body. Za mě velmi hezký start bez hluchých míst,

– otočku jsem si „omylem“ vyžádal tím, že jsem se po Elle ohlédl, tak si mě rovnou otočila a hned nabídla, jakou chci pozici. Komunikace při samotné masáži rozhodně nebyla překážkou,

– slečna tím, co se dělo po otočce potvrdila, že mé představy o Rumunkách a jejich živočišnosti nebyly liché, a to jsem neměl pocit, že bych Elle nějak zvlášť sedl a vzájemně přeskočila pomyslná jiskra,

Za mě velmi povedený zážitek, živý kontakt s vlastní fantazií, takže celkově palec nahoru a vypadá to, že na scéně vyrůstá další velmi slibné místo, byť je zatím brzy na nějaké definitivní soudy.
Smajlík se usmívá a myslím, že toto hodnocení je na místě i objektivně (když odečtu své zaujetí).

https://tapky.info/?4470,ella-secret-place-606-566-696-606566696

1h pussycat: 2000,-

1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
SecretPlace
2 března, 2023 14:31

Zdravím, děkujeme za recenzi dovolte aby jsme přidali pár poznámek.
1. Malá poznámka k fotkám: jsou takové nicneříkající, Ella je kost, musím říci, že postava je za mě ideální
2. Brzy zjišťuji, že to opravdu nebude na žádné velké filozofování, na což jsem byl dopředu upozorněn (tady https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f44d.svg salónu za upřímnost).
3. Po sprše (pozn. pro sprchomily velikost sprchy neumožňuje společnou).

1. Ano fotky se stále snažíme doladit a presto se snažíme nic nepřehánět. Za mě je lepší příjemné překvapení než klasicky a zde již známy „ojeb“ ( fotka = modelka, a realita je jiná, nechci nikoho urážet ale každá žena může udělat sexy fotky at už vypadá jakkoliv ostatně ne každému se libí modelky.
2. Za tímto bodem si chci stát, vždycky řekneme/napíšeme jak to je a raději zapracujeme na změně.
3. Sprcha ja naše velké – jelikož je opravdu malá ano jsme si toho vědomy a snažíme se to dohnat někde jinde. I když důvodu bylo více než jeden tak tento je jeden z tech proč jsme snížily ceny.

Last edited 1 rok před by SecretPlace
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx