Erotické masáže Praha

Mary – Rabbit Hall

Mary – Rabbit hall

1h B2B – 1900, akční sleva

https://tapky.info/?4458,mary-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Přiznám se, že i mě namotivovala současná akce 3 lístků za prvorecenzi, zejména, když je možnost toho u dívky s fotkami, jako má Mary v Rabbit hall. Objednání bez potíží, asi díky novotě slečny, jsem poslán do pobočky na Anděl.

Při přivítání prvotní dojem lehké oboustranné nervozity, Mary je mladá dívka z východu, nicméně česky umí velice slušně, domluva nebyl problém. Doprovází mě na pokoj, domlouváme se na osamocené sprše před, společné po. Sprcha, která je přímo na pokoji, je trochu menší, nicméně s řádným proudem a teplotou, málem jsem zůstal jen v ní.

Po vysprchování ulehám, přichází Mary, zahazuje župan – musím uznat, že na tohle se kouká skvěle. Štíhlé, mladé tělo, jedny z hezčích prsou velikosti 3, decentní tetování na stehně, vše působí dojmem měkkosti a pevnosti současně. Prohodíme pár small-talk frází, během nichž už mě lehce hladí po těle jako úvod do masáže.

Masáž samotná je bohužel s chladnějším olejem, nicméně v pozici na břiše začíná poměrně poctivým masírováním nohou, lýtek, stehen a zadku. Opravdu se jedná o klasickou relaxační masáž, v tu chvíli mi to přijde vhod a nestěžuji si, nicméně erotická atmosféra u toho bohužel moc není, i přestože mi u nohou klečí takhle vypadající mladá dívka. Postupně přechází na masáž zad, která graduje poměrně krátkým B2B s využitím zejména prsou – musím uznat, prsa jsou jedny z lepších, co jsem měl kdy tu čest. Bohužel k tomu není něco navíc typu GFE, proplétání prstů, vzdychání apod., přestože masírování samotné je poměrně slušné, i v zrcadle je leccos vidět.

Zhruba v půlce času se otáčím na záda po vyzvání, Mary pokračuje krátkou masáží nohou, břicha a hrudníku s občasným zavaděním o správné partie, než přechází na B2B, opět s využitím prsou – zde se nejedná o nějakou propracovanou sestavu, nicméně i tak je to (opět díky kvalitě těla masérky) příjemná záležitost. Po asi 8 minutách přichází na řadu zde často popisovaná frontální zteč, která mě lehce překvapila, ač nepřipraven jsem nebyl, spíš tam chybělo opět něco navíc, nějaká gradace. Za zmínku stojí, že jsem se díky její pozici pokusil o frontální útok i já, odmítnut jsem nebyl, ale že by to neslo úspěch, to se říct nedá. Po pár minutách (asi ji překvapilo, že jsem ustál útok) mění na obráceného koníka, kde už nevydržím a asi 6min po začátku ruční práce končím. Po očištění si sedá ke mně a poněkud nepřítomně mi hladí hrudník, vzhledem k rychlému zakončení ještě žádám o masáž stehen, kterou dostávám – opět poměrně velmi kvalitní sportovní masáž stehen, to můžu jen pochválit. Cca 52 min od ulehnutí odcházíme do sprchy, která je jen očistná. Loučíme se pusou na tvář, celkový čas čistá hodina.

Závěrem – pro zkušenější návštěvníky, kteří si řeknou co a jak, tak určitě stojí za zkoušku, Mary působí mile, hodně, věřím, že by si nechala říct, kdybych byl aktivnější. Tělo za hřích určitě stojí, nejde si stěžovat na nic, masáž taktéž kvalitní, erotické prvky již bohužel trochu slabší.

Mary8.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx