Erotické masáže Praha

Bára – Candy Shop (in memoriam)

Admine, pokud je to už zbytečné nebo nevhodné, tak to nezveřejňuj, ale trvalo mi než jsem to vyplodil 😀

Tuto recenzi jsem dopsal v době, kdy Bára definitivně skončila v Candy Shopu, což tedy předpokládám. Tak trochu jsem to očekával. Bára je taková holka-podivín, měl jsem z ní dojem, že ji erotické masáže baví, ale zároveň k tomu měla asi jistý vnitřní odpor. Co bylo opravdu důvodem jejího rušení již potvrzených směn ví ale jen ona sama, možná ještě tak paní máma. Škoda. Zařadila se tedy k (podle mne) „hvězdám“, které skončily v poslední krátké době (Zoe (?), Milana). Doufám, že tak neučiní v nejbližší době i moje současná masérka numero uno, to by mě už fakt zabolelo, neboť Milana byla pro mě jednou z masérek roku 2022. I když tady nebyla nějak výrazná, měla své osobité kouzlo. S opáčkami jsem to nepřeháněl, protože se mi nějak nezdálo, že by s tím právě ona chtěla seknout. Tím netvrdím, že by holka neměla ambice, profese honimasérky asi nikdy nebude vysněná práce, ale alespoň dobře placená. A k Zoe se ani nebudu vyjadřovat 😀 Takže následující řádky jsou napsány s vědomím, že si Báru jednou zopakuji a již „nesoutěžně“:

Bára, poněkud nedostižná a podle recenzí i trochu zázračná. Z králičí nory zdrhla do cukrárny, pak zdrhla i odtud, nakonec se ještě vrátila, ale z rozvrhu pravidelně mizí, ještěže má s ní paní vedoucí trpělivost a dělá dobře.

Jednoho hnusného zimního dne se mi ji podařilo zastihnout, tak jsem neváhal a rovnou bral 90 minut body to body 2800kč. K salonu ani objednávce nebudu nic dodávat, všichni to už víte nazpaměť. Všechno proběhlo v pořádku a já už čekám na „Candy“ baru s colou v ruce. Bára po krátké chvíli přichází zpoza zázračného závěsu, kde se ukrývají a uchechtávají všechny krásné cukrářky a okamžitě mi dává polibek na rty. To mě hned potěšilo, neboť je jasné, že to nebude žádná „leklá ryba“, i když Bára na mě na první pohled působí spíše nenápadným introvertním plachým dojmem. Potkajíc ji někde na ulici, tak byste vůbec neřekli, že se věnuje právě odvážným erotickým masážím. A i v tom je její kouzlo. Působí velmi mladě.

Po zavedení do té velké místnosti, kde bych si s Bárou mohl zahrát i stolní tenis, si Bára odkládá brýle a jedeme do společné sprchy. Přiznám se, že si už nepamatuji, co se tam přesně dělo, neboť mi to vytěsnily zajímavější vzpomínky z masážního lůžka. Jelikož Bára „vyrostla“ v jiné škole, tak není třeba čekat tu klasickou Candy úvodní sprchu, ale i tak to bylo dost dobré a Bára se nebojí již tam přitulit. Mohl jsem se klidně seznámit s jejím tělíčkem, které má štíhlé a pěkně tvarované, propíchnuté bradavky a upraveně rezavě ochlupená mušlička jí dodává ještě o něco více unikátnosti. Takový malý důkaz o tom, že je přirozená zrzka. Bára mi zatím myje hlavně penis, i když si nejsem úplně jistý, jestli jí jde právě o jeho umytí.

Po sprše lehám na břicho a Báre se hned na začátku zrychluje dech. Z této fáze si pamatuji hlavně na GFE prvky, ani ne tak na masáž. Bylo jich dost a zdá se, že Báre se to moc líbí. Já jsem spokojen. Klouže se po mně svým drobným tělem a pravidelně líže a okusuje kterékoli ucho, které mám právě nastaveno. Snažím se jí dotýkat, ale provokativně se tomu tak trochu vyhýbá, nebo mám jen takový pocit. Nevzpomenu si už na detaily, ale je to moc fajn. Netrvá dlouho a otáčím se na záda. A tady začalo všechno, jen ne typická erotická masáž, na kterou jsem si už po xx masážích zvykl. Bára v klasické B2B klouzací poloze zepředu stráví tak asi 5 minut z celkového času, asi ji už tento způsob nebaví.

Zato její styl je taková alternativa. Neumím to přesně popsat, ale spíše se o mě otírá z levého nebo pravého boku. Sama mě vyzývá, resp. si mě nastaví na bok a tak se objímáme, roztahujeme a proplétáme si nohy a všelijak dráždíme. Překvapilo mě ale, že polibky po těle nepřijímá moc vřele. Pravidelně mi vzdychá do ucha. Lížu jí propíchnuté bradavky, což se jí moc líbí. Ale trochu jsem narazil s doteky dolů, odtahovala se, tak jsem se mírnil. Podle recenzí jsem čekal, že s tím nebude problém, ale nic, možná jsem v tomto případě šel na to přece jen trochu rychle.

Vzrušení však neupadá a Bára dynamicky střídá polohy. Velice ráda si hraje s mojí hlavní i s dvěma kulovými zásobníky. Po jistém čase si zboku lehá na záda a jejím tahem za moji ruku vstávám z postele a ocitám se na ní. Takto se chvíli mazlíme. Dojde i na imitaci sexu ve všelijakých polohách, kdy se Bára kroutí na matraci. Ale nebudu to všechno popisovat, aby to nebyl příliš velký spoiler, no to je třeba zažít. Bylo to jako pseudomilování. Bára ví co chce a od vás očekává zvýšenou aktivitu. Ale vůbec mi to nevadí, jen jsem asi vypadal trochu překvapeně. Ten nový větší polštář z paměťové pěny nám z matrace spadl asi 5x, takže asi tolik k tomu.

Bára mi otevřela oči a ukázala co všechno lze stihnout na jedné 90minutové masáži a že to může vypadat i úplně jinak, než jen sprcha – na břicho – na záda – sprcha. Asi se někteří zkušenější z vás tomu budou smát, ale já jsem tohle ještě nezažil, na masážích jen pasivně ležím, maximálně sedím, ale to by Báru pravděpodobně unudilo k smrti. Byl to určitě unikátní zážitek, když jsme ještě i „spoonovali“. Nevynechali sme ani lotosový květ. Co by na to asi řekla ta masérka z Karlových Varů? 😀 Finišuji už opět vleže, kdy se Bára usadí na koníčka.

Potom následuje přitulení a pokec. Navzdory všemu, co se událo, musím ale dodat, že jsem z Báry cítil takový menší profesionální odstup, nebo tedy, že jsem jí ničím úplně nesedl. Neumím to přesně vyjádřit. Prostě nevím, jestli by chtěla, abych si to s ní zopakoval. I když já bych chtěl. Měla už i lepší 😀 Samozřejmě dáváme společnou sprchu na závěr. Při loučení se na mě pěkně usměje a už musí utíkat za dalším šťastlivcem, kterému se podařilo trefit její nepravidelný rozvrh. Hodnotím pozitivně a doporučuji těm, co by chtěli originální dynamickou GFE erotickou masáž s holkou, na kterou byste to na první pohled neřekli (snad se Bára neurazí).

bara.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
1 března, 2023 13:27

Kdyz uz ses s tim psal, tak je to skoda nezverejnit😉
Dokonce sem si to ted i v metru precetl, coz zas tak moc casto uz nedelam kdyz je to dlouhej roman😂

Last edited 1 rok před by admin
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx