Erotické masáže Praha

Paula – Alfa Masáže

Podle počtu smajlíků tady na ťapkách je zřejmé, že je Paula extratřída ve svém oboru. Poprvé jsem u ní byl ke konci roku 2019. A byl jsem nadšen. O tom svědčí, že si tuto hodinku skoro živě pamatuji až do dneška. Ten její neustálý rošťácký úsměv, to co se mnou prováděla už ve sprše, jak jsme si spolu sedli, jak moc to bylo intenzivní, jak jsme spolu hezky laškovali a kecali, i když už trochu přetahovala.

Jenže pak najednou přestala masírovat a mě se po ní docela stýskalo… A litoval jsem, že jsem za ní nemohl zajít podruhé. Samozřejmě, měl jsem i další „favoritky masáží“, ale tu jedinečnost, co jsem zažil s Paulou, jsem si přál zopakovat. A moje přání (a určitě i spousty dalších) se po dlouhých „covidových“ letech splnilo, Paula se někdy v roce 2022 vrátila! Nebo možná už koncem 2021, ale já se k ní každopádně opět dostal někdy v březnu 2022 a s nadšením zjistil, že její kouzlo nezmizelo. A že se dokonce možná i zvýšilo! Její entuziasmus, šibalský úsměv, nasazení, empatie, schopnost navodit jiskřivou erotickou atmosféru, nakažlivá dobrá nálada… a se superlativy bych mohl pokračovat.

Od té doby za Paulou jednou za pár měsíců zajdu, pokaždé se k ní strašně moc těším a zatím jsem vždy dostal to, co jsem chtěl. Je to zlatíčko a vždy mě dokáže naladit a napumpovat energií a dobrou náladou. Co dělá jinak? Proč je tak skvělá? Záleží asi, jak si k sobě lidé sednou – asi se najdou i takoví, kteří tak nadšení nebudou, ale troufám si říct, že snad nikdo nemůže být po masáži s Paulou zklamán. Paula je velice hubená, mrštná a jak už bylo napsáno – intenzivní a energická, je to takové sluníčko. Je moc sympatická – není to typická krasavice, prsa má dvojky – takže milovníci velkých ňader budou asi hledat jinde. Já třeba mám rád velká ňadra a kolikrát se jimi nechám zlákat, nicméně u Pauly hledám něco jiného – Paula mě dokáže totálně vzrušit jinými zbraněmi. A prostě se mi líbí, hlavně její úsměv.

Ona to s chlapama prostě umí. A doufám, že ještě dlouho vydrží.
LINK:https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188
Typ masáže: naposledy: MIX, platil jsem 2000 Kč za 60 minut

Paula-1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx