Erotické masáže Praha

Melisa – Candy Shop

Protože jsem měl v centru schůzku, řekl jsem si, proč si na hodinku neodskočit po praci do Candy Shopu, abych si odpočnul. Bylo to spontální rozhodnutí, takže mi nebylo nabídnuto příliš mnoho volných dívek. Jak už to tak bývá, každá z nich měla maximálně jednu recenzi, takže jsem byl trochu v rozpacích, jestli to mám zkusit. Nakonec jsem se rozhodl pro Melisu.

Rezervace proběhla jako vždy bez problémů přes Whatsapp. Jako vždy jsem si vzal tantra mix, 60min. za akční cenu 1.700 Kč. V domluvený čas jsem dorazil na místo, je to poměrně rušná ulice, plná turistů. Zvonek je označen „Masáž“, po zazvonění vstupuji rovnou dovnitř a jdu podle instrukcí rovnou k výtahu. Dveře už otevírá Melisa. Dívka vypadá jako na fotkách, věk 23 let také sedí. Salon se nachází v podzemí, kde je po sestupu po schodech bar, kde mi byla nabídnuta voda (zdarma), platím 1.700Kc dle dohody a Melisa mě odvádí do pokoje. Sprcha se nachází přímo na pokoji. Melisa mi hned nabídla společnou sprchu, což jsem samozřejmě přijal. Rád bych zmínil, že komunikace byla trochu obtížná, protože Melisa neumí moc česky ani anglicky. Ale pokud bude zážitek stát za to, tak proc ne. Koneckonců důvod mé návštěvy je jiný než si jen popovídat 😀

Melisa na chvíli odchází z pokoje a během minuty je zpátky uz jen v ručníku, který když shodí, vidím její krásné mladé tělo a pěkný vysportovaný zadeček. Melisa se příliš nebrání dotekům ve sprše, takže zážitek ze sprchování je skvělý.

Po sprše si lehám na záda a Melisa mě skvěle masíruje a zároveň provádí skvělé kreace. Jen mi při masáži nějak chyběla ta správná atmosféra (vzdychani atd.), ale jinak skvělá technika… Nejlepší bylo, když mě Melisa polévala teplým gelem a seděla na mně a masírovala mě a hrála si se mnou. To jsem dlouho nešlo nevydržet a udělal jsem se. Po masáži si lehla vedle mě a chvíli jsme jen tak leželi. Celá akce trvala asi 65min.

Celá akce byla okay, ale nějak tam chyběla pořádná atmosféra, takže 7/10. Místo je čisté a nově zařízené. Určitě se brzy vrátím!

https://tapky.info/?4456,melisa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

 

Melisa-2-0.JPG Melisa-1-1.JPG

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx