Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon Club

Navsteva Avalonu, a hodinova masaz za 2000 Kc

Prostory na me pusobi spis jako luxusni nocni klub. Recepcni hodne dobra dcerka (tu bych si dal hned a nejen na masaz 😀 ) si me vyzvedla u vchodu. Bundu nechavam v satne a jsem uveden do baru, kde mi nabidla piti a abych se chvili posadil ze se slecna pripravuje. Cekacka tak dve minutky a uz me vede do pokoje kde me pred slecnou zkasiruje.

Fotky nelzou, Daniela je fakt hodne pekna holcina se super telickem. Nabidka spolecne sprchy vyuzita a uz tam se prijemne poznavame.

Po ulehnuti na bricho zacina dost dobra masaz. Je videt ze Daniela nejake ty kurzy asi ma, protoze jeji techniky jsou citit a neni to jen roztiracka oleje. Velmi brzy zapojuje i telo na telo a i letne doteky na spravna mista. Polibky na krk, na ucho nejsou ojedinele a dava do toho celkem vasen.

Po otocce uz je to GFE jako s milenkou, kdy se mazlime, hladime a i lehce prejet pres pipku mi nebylo zapovezeno. Daniela strida polohy, takze telo na telo chvili obliceji k sobe, chvili z boku a dokonce se pretaci i do 69, takze i jeji poklad sem si prohledl a lehce pohladil 😉

Postavu ma paradni, takze na finale jsem si ji nasteloval do fingovaneho konicka celem ke me a pekne ji ohodil zada 🙂 Pote si ke me prileha a hezky nechava vse pekne v objeti doznit. Finalni spolecna sprcha a s usmevem zpet do zimy.

Za me tedy hodne dobre a Avalon radim na seznam podniku ktere budu navstevovat.

https://www.tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-604-933-604-604933604

1-5-1.webp 2-5-0.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 února, 2023 09:16

Umí ta kráska česky? Alespoň trochu?
Z recenze nevím nic, pro mne je to zajímavější info než jestli třeba holka kroutila zadkem už ve sprše.

Proč se ptám – česky neuměl ani tvůrce jejího profilu („Je držitelkou dlouhých vlasů a nádherné štíhlé postavy. Přirozené křivky její postavy šílí.“)

28 února, 2023 09:21

Stejně tak „recenze“ na avalonu jsou autentický… „Paráda! Má k sobě velmi blízko. Zajímavý společník. Rychle se uvolni. Erotická masáž jí byla přivedena do takové čety, že velmi litovala, že neexistuje žádný sex. „

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx