Erotické masáže Praha

Karina – Rabbit Hall

Ach jo…holka černooká, nesedávej u králíka. Holka černooká nesedávej tam. V saloně se ptáci honí, tvoje kozy postříkaj ti.  Chodí tam i velcí kluci, potahaj tě za poprsí. Holka černooká, nesedávej tam…a nehoň ptáky, když tě to nebaví.

Tak jsem se vlastní stupiditou zas jednou pořádně vytrestal. Sice to tady mám načtený, ale prostě jsem zas jednou po celovečerním filmu s Asou Akirou v hlavní roli dostal nesmírnou chuť pomačkat nějaké hezké asijské poprsí. Chtěl jsem něco pevnějšího než Sakuru, Zara v Candy je má dle fotek pro mě malé a asijských masérek zas tak moc v těch lepších salonech není, takže jsem se v pomatení smyslů objednal ke Karině a sám si tak sobě dal levý hák, pravý hák a KO. Jak v tom přeneseném slova smyslu, tak trochu v tom doslovném, protože jsem od Kariny asi chytil rýmu, a nos teď mám, jakoby mě do něj někdo praštil.

Holka docela hezká, kozénky na mačkání ideální. Ale ta práce s ptákem…tak to mi ho vyndej, jak by řekl soudruh Kozub. Ale nespoilujme. Fotky foceny nějaký ten pátek zpátky a slečna asi moc často necvičí, takže to začíná jít poznat. Není to zatím hrošice, ale to bříško už by na nějakýho toho špekáčka vydalo. V některých polohách při masáži to bylo vidět víc, jindy míň. Každý má jiné preference, ale v předklonu už ten vizuál trochu pokulhával, hlavně u tak mladý holky. Na druhou stranu to má ten benefit, že tuk se ukládá i na kozy, takže místo 2,5 má ve skutečnosti spíš trojky, které už má takové necitlivé, jak jí tam za ně všichni tahaj, ale aspoň můžete mačkat do sytosti a ona se tomu nebrání.

O společnou sprchu jsem si musel říct, což jsem si mohl odpustit, protože to bylo takový, jako když mě malýho myla máma – namydlím tě, opláchnu tě, ale lulina si umyj sám.

Část na zádech byla taková bez nápadu. Ze začátku trocha patlání oleje, a pak B2B kdy hekticky jezdí po zádech kozama, snaží se občas zavzdychat do ucha, což ale znělo dost strojeně, takže se minulo efektem a potom nějaká snaha o masáž zad koleny, kdy mi skoro zlomila páteř. Na odiv v zrcadle se nijak zvlášť nedává, takže poklad jsem v průběhu celé masáže viděl tak na 10 sekund. Na ptáka v části na zádech nehrábla snad ani jednou, takže po otočce jsem byl dost výjimečně jako vyplázlá žížala po dešti. Byla nějaká lehce nachcípaná, takže v průběhu popotahovala nos a smrkala, což na erotické atmosféře moc nepřidalo, ale vlastně ani neubralo, protože v této části žádná erotická atmosféra nebyla. Jen jsem si pak z toho nejspíš odnesl menší dárek domů, protože to teď píšu s rýmou a bolavou hlavou. Pokud jsem to chytl od ní, jakože nejspíš jo, tak to je velmi nezodpovědné jednání od ní i od salónu…

V polovině otočka a zde trochu lepší, ikdyž to bylo zas takové unavené z její strany. přece jen jsem si ale v rámci pár skluzů zajezdil ptákem mezi těma asijskýma kozénkama – to bylo pár minut, které jsem si na celé masáži upřímně užil. Pak si sedla vedle mě, tak tak v dosahu na její prsa a začala mi ho leštit bez jakýchkoliv emocí. Mě tady ten distancovaný přístup moc nebere, takže jsem jí mačkal ty její asijský kozy docela dlouho, než mě doleštila do střiku. Technika hrubá, byť zas strouháním okurek nebo BDSM bych to nenazval, po příjezdu domů mi opět fungoval, takže jsem si to pak zvládl nad pornem s Asou Akirou udělat ještě jednou sám a lépe. Při střiku měla zavřené oči, jako by se toho štítila a hned zastavila leštění, což mi trochu zruinovalo orgasmus. Po vyvrcholení mě a sebe hned otřela, zaujala pozici, kdy jsem dosáhl maximálně na její zadek a různě mě hladila, aby vyplnila zbytek času. Česky se domluví, místy však znalost pokulhává. Já moc ale stejně neměl náladu si povídat více po tom, co předvedla, takže mi to ani nevadilo.

Co bylo špatný, tak při masáži vypadala celkově taková přejetá a při koukání na ptáka a jeho leštění se mračila, jako by už jí to lezlo krkem. To jak některý holky mají takový ten duševní přístup, že pták je pro ně modla a rády ho zpracovávaj, tak u Kariny jsem měl přesně opačný dojem.

Pomyslný hřebíček do rakve zasadila, když jsem na konci masáže platil 2 200 za hodinovou B2B masáž a ani se nezeptala, jestli mi má vrátit zpátky. Do kapsy zas tak hluboko nemám, abych se hádal o stovku, ale za leštění ptáka od holky, kterou to nebaví, to je trochu ojeb 

Chápu, že tam má plno topičů, kterým stačí pomačkat si ty její asijský kozy, ale tento její přístup už je fakt na zamyšlení.

Smajlík stejnej, jak při její práci s ptákem – zamračenej.

https://www.tapky.info/?4106,karina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

56C02108-6B58-47D7-B737-E2E35E6F8A6A.png

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 února, 2023 19:43

Já tuhle ťapku zkoušel na podzim a tehdá to byl takový neutrál zážitek. Jestli se ale na Ero masáži mračí na péro, tak to je opravdu děs. Zvlášť jestli ji ještě nechají pracovat nachlazenou..

To v Candy mi tuhle šéfová napsala 2 hodiny před masáží, že je masérka nemocná a nabídla s omluvou náhradu, ale tady hold typický příklad nenažranosti.

22 února, 2023 23:00

Třeba je to lesba, a proto ji práce s ptàkem nebaví  😂 

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx