Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

https://tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Druh masáže: Pussycat masáž

Délka Masáže: 60 minut

Cena: 2400,-

Měl jsem v tomto podniku vytipovány tři favoritky, ale první pokus o objednání dopadl špatně. Žádná neměla čas v době, kdy jsem mohl přijít. Následující týden jsem se objednal již o víkendu na  následující týden k Elle.

Po zazvonění jsem byl ihned vpuštěn do domu, takže i když je místo dosti frekventované (Vinohradská), tak jsem neměl špatný pocit.

Přivítání bylo milé. Dostal jsem pantofle a byl jsem odveden na pokoj. Potom si Ella odběhla pro olej a mě pro pití. Nevím, proč to nemá připravené dopředu… Byla pryč asi pět minut.

Mezi tím jsem se svlékl a čekal co bude dál. Po příchodu se svlékla a já mohl spatřit její poklady. Postavu má krásnou, prsa určitě nejsou čtyřky, jak je uvedeno v jejím popisku na stránkách podniku, ale spíše dvojky, jak je v popisu na tapky.info. 

Sprcha byla společná a velmi erotická. Byli jsme tam poměrně dlouho. Po návratu následovala masáž na břiše, která byla prvních asi pět minut nic moc, ale potom se začala věnovat čím dál tím více těm správným místům, takže spokojenost. 

Otočka byla asi po 40 minutách (počítám to od příchodu, čili i tu dlouhou sprchu). Na zádech to bylo také fajn, hezky po mně jezdila prsama a závěr byl v poloze 69. Lízat se moc nenechala. Přesněji řečeno udržovala si takový odstup, že dostat se jazykem někam bylo nemožné. Když jsem si ji chtěl přitáhnout, tak se nedala. Možná jí vadilo, že mám vousy, nevím. Když vše dospělo ke zdárnému konci, tak mě otřela, prohodili jsme ještě pár slov (má slušnou slovní zásobu, ale špatnou výslovnost) a šli do sprchy.

Celkově jsem byl velmi spokojen. Určitě patří k tomu nejlepšímu, co jsem zatím měl možnost poznat. Možná budu opakovat, ale ještě chci vyzkoušet další dvě své favoritky v RH, které jsem si vybral podle fotek a recenzí zde.

Doporučení určitě ano.

ella.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx